Keystone logo
Maryville College

Maryville College

Maryville College

Johdanto

Maryville College sijaitsee ihanteellisella paikalla Maryvillessä, Tenn., Great Smoky Mountains -kansallispuiston ja osavaltion kolmanneksi suurimman kaupungin Knoxvillen välissä. Maryville College tunnetaan tarjoavan opiskelijoilleen tiukan ja erittäin henkilökohtaisen kokemuksen, on kansallisesti arvostettu korkeakoulu, joka liittyy menestyksekkäästi taiteisiin ja ammatilliseen valmisteluun yhteistyössä muiden kanssa. Vuonna 1819 perustettu Maryville on etelän 12. vanhin korkeakoulu, ja sillä on yhteys Presbyterian kirkkoon (USA). Ilmoittautumisia syksyn 2016 lukukaudelle on yhteensä 1198.

Maryville College valmistelee opiskelijoita kansalaisuuden ja johtajuuden eloina, kun haastamme jokaisen etsimään totuutta, kasvamaan viisaudessa, tekemällä oikeudenmukaista työtä ja luovuttamalla luovuuteen ja palveluun elämää maailman kansoille.

Maryville College on perustutkinto, liberaali taiteet, uskonnollinen asumisyhteisö ja oppiminen, joka juurtuu presbyteeriseen / uudistettuun perinteeseen, joka palvelee kaiken ikäisiä ja tausta-aineita.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Maryville

    502 E. Lamar Alexander Pkwy, 37804, Maryville

Kysymyksiä