Keystone logo
Medaille College

Medaille College

Medaille College

Johdanto

Medaille College on yksityinen, ei-siviilinen nelivuotinen korkeakoulu, jolla on kampuksia Buffalossa ja Rochesterissa ja joka tarjoaa online-ohjelmia. Medaille keskittyy menestykseesi tarjoamalla perus- ja jatko-tutkinto-ohjelmia käytännön harjoittelijapohjaisissa oppimisympäristöissä kampuksella ja yhteisössä.

Valmistaudumme elinikäiseen sitoutumiseen kansalaisvastuuseen ja ammatilliseen menestykseen myöntämällä sinulle varhaisen pääsyn urakehitykseen. Teet enemmän kuin opit oppikirjoista. Tekemällä oppii. Sen sijaan, että lukisit psykoterapiakäytäntöjen soveltamista, tarkkailet todellisia ammattilaisia istunnossa. Sen sijaan, että tutkisit vanhoja liiketoimintasuunnitelmia, kehität tiimin kanssa uusia suunnitelmia, jotka säästävät todellisia yrityksiä Buffalossa.

Yhteisösi on luokkahuoneesi Medaille College . Oppiminen ulottuu selvästi luentosalin neljän seinän ulkopuolelle. Voit mennä kentälle ja ratkaista paikallisia yhteisösi koskevia todellisia ongelmia. Luo algoritmi, joka vastaa paremmin menttoreita nuorten kanssa Big Brothers Big Sisters -tapahtumassa. Näin Medaille kouluttaa sinut olemaan eettinen, kansalaisvastuullinen henkilö koko elämäsi ajan.

Medaillessa rakentamasi suhteet kestävät myös koko elämän. Aloitat ammatillisen verkoston rakentamisen sinä päivänä, kun saavut kampukselle. Opettajasi kohtelevat sinua vähemmän kuin opiskelija ja enemmän kuin tuleva kollega. Alumnimme palaavat aina kampukselle erityisiä puhujasarjoja, paneelikeskusteluja tai vain sanoa "Hei" varten. Kun sinusta tulee Medaille -perheen jäsen, sinulla on tukijärjestelmä, joka ulottuu Buffalo -kampuksemme ulkopuolelle, kun Medaille -tutkijat tekevät eroja ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Buffalo

    Agassiz Circle,18, 14214, Buffalo

  • Rochester

    South Winton Road,1880, 14618, Rochester

    Kysymyksiä