Keystone logo
Medgar Evers College

Medgar Evers College

Medgar Evers College

Johdanto

Medgar Evers College erottuu siitä, että hän on nuorin New Yorkin City-yliopiston neljän vuoden korkeakouluista. 1960 -luvun alussa Keski -Brooklynin yhteisö tunnusti tarpeen ja ilmaisi halunsa paikalliseen julkiseen korkeakouluun. Eri yhteisöjärjestöjen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Bedford-Stuyvesant Restoration Corporationin, Central Brooklynin koordinointineuvoston ja NAACP: n kautta, ja paikallisten valittujen virkamiesten välityksellä Central Brooklynin asukkaat lähestyivät kaupungin korkeakoululautakuntaa New Yorkista tämän pyynnön kanssa.

Eri yhteisöpohjaisten organisaatioiden jäsenet muodostivat Bedford-Stuyvesant-koalition koulutustarpeista ja -palveluista, joka toimi ensisijaisena välineenä vuorovaikutuksessa korkeakoulujen johtokunnan kanssa. Monien keskustelujen ja yhteisön asukkaiden ja koalition suuren osallistumisen jälkeen korkeakoulujen hallitus 17. marraskuuta 1967 "hyväksyi Community College Numero VII: n sponsoroinnin osoittaen aikomuksestaan ottaa opiskelijat vastaan vuoden 1969 syksyllä. "

13. helmikuuta 1968 korkeakoulu ilmoitti, että korkeakoulu tulee olemaan Bedford-Stuyvesantin alueella Brooklynissa. Hallitus hyväksyi 27. tammikuuta 1969 "kokeellisen nelivuotisen ammatillisen tutkimuksen korkeakoulun perustamisen, joka tarjoaa sekä ura- että siirtotyöntekijöiden tutkinnon ja ylioppilastutkinnon, joka sijaitsee Brooklynin Bedford-Stuyvesant -alueella. perustettiin aiemmin hyväksytyn, mutta aloittamattoman uuden Community College VII: n tilalle, ja määräsi edelleen, että kaupungin yliopiston yleissuunnitelmaa muutettaisiin vastaavasti. " Regentsin toiminta vahvisti tämän toiminnan 20. maaliskuuta 1970.

Korkea-asteen koulutuksen lautakunta 14. huhtikuuta 1970 heijastaa hallituksen toimintaa, joka muutti vuoden 1968 yleissuunnitelmaa poistamaan yhteisön kollegion numero seitsemän ja luetellut sen sijasta Senior College, "College XVII, Mid-Brooklyn, Initial Facilities, Estimated Hinta: 10 000 000 dollaria. " Kollegio perustettiin virallisesti 30. heinäkuuta 1970, kun kuvernööri Nelson A.Rockefeller allekirjoitti lainsäädännön, jolla hyväksyttiin "kokeellisen nelivuotisen ammatillisten opintojen kollegion perustaminen, joka tarjoaa sekä ura- että siirtotyötoimen ja tutkintotodistuksen".

Lopuksi 28. syyskuuta 1970 korkeakoululautakunta hyväksyi kollegion yhteisöneuvoston suosituksen, jonka mukaan kollegion nimi on Medgar Evers College , marttyyrikuoleman johtajan Medgar Wiley Eversin (1925-1963) kunniaksi. Tämän tunnustamiseksi 28. syyskuuta vietetään "perustajien päivää" Medgar Evers College .

2. joulukuuta 1970 Medgar Evers College Community Council, John Enochin ja korkeakoululautakunnan puheenjohtajana, isännöi yhdessä julkistusseremoniaa YMCA: ssa Monroe Streetillä 139 Brooklynissa. Puheenjohtaja Enoch totesi: " Medgar Evers College , joka kuvastaa marttyyrikuoleman johtajan kuvaa, joka omisti elämänsä yksilönvapauden, ihmisarvon ja henkilökohtaisen täyttymyksen puolesta, lisää uuden vahvuuden pilarin kasvavaan koulutukseen, talouteen, kulttuuriin ja Brooklynin keskustan ja New Yorkin sosiaaliset perustukset. "

Herra Eversin leski, rouva Myrlie Evers ja kaksi parin kolmesta lapsesta lensi seremoniaan Claremontista, Kaliforniasta. Hän on esittänyt kirjakäärön, jossa viitataan herra Eversin "tehokkaaseen panokseen ihmisvapauden ja ihmisarvon edistämisessä. Kun valitsemme Medgar Eversin nimen, toivomme, että hänen ideansa inspiroivat yliopiston opiskelijoita ja opettajia etsimään totuutta. varmin tie ihmisten vapauteen ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen. "

Yhteisö oli silloin ja on edelleen tärkeä voima korkeakoulun elämässä. Korkeakoulun suunnittelumenetelmä ja sen ensimmäisen puheenjohtajan valinta oli ennennäkemätön korkeakoululautakunnan historiassa. Ensimmäistä kertaa paikallisyhteisön edustajat osallistuivat aktiivisesti päätöksentekoprosessiin. Seitsemän Bedford-Stuyvesantin koulutustarpeita ja -palveluja käsittelevän koalition jäsentä palveli presidentin etsintäkomiteassa. Valtuutettu yhteisön neuvosto järjestettiin keväällä 1970 puheenjohtajana toimivan John Enochin johdolla.

Sitoutumisen ja palvelun tunne yhteisölle, joka vallitsee koko kollegiossa, voidaan katsoa johtuvan suoraan monitahoisista rooleista, joita yhteisöneuvosto ja koko yhteisö ovat olleet perustamassa, kasvattamassa ja kehittämässä tämä laitos.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Brooklyn

    Bedford Avenue,1650, 11225, Brooklyn

Kysymyksiä