Keystone logo
© The University of Fredericton
Memorial University, Grenfell Campus

Memorial University, Grenfell Campus

Memorial University, Grenfell Campus

Johdanto

Grenfell Campus, Memorial University sijaitsee Itä-Kanadassa Corner Brookin kaupungissa Newfoundlandin länsirannikolla.

Grenfellin ainutlaatuinen sijainti tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille elinvoimainen, ystävällinen ja turvallinen oppimisympäristö. Grenfellissä luokkakoko on pieni, joten sinun on helppo tuntea professorit ja luokkatoverit - tunnet olosi kotoisaksi hetkessä. Memorial University tarjoaa myös alhaisimman kansainvälisen opetuksen hinnat maassa, ja tarjoaa sinulle koulutusta, jota kunnioitetaan ympäri maailmaa.

Kansainvälisillä opiskelijoilla on tärkeä rooli Grenfellin opiskelijoiden elämässä. Sinusta tulee osa kampusyhteisöä ja lisää yhteisön kulttuurista monimuotoisuutta.

Miksi Grenfell? Koska olemme mahtavia, siksi.

Olemme kohtuuhintaisia, hämmästyttäviä, tarjoavat pieniä luokkia turvallisessa ympäristössä, tarjoavat opiskelijoille ensiluokkaisten opiskelijoiden ja huippuluokan palveluita.

edullisuus

Memorial Universityn kampukseksi nautit alhaisin opetusmaksu englanninkielisessä Kanadassa. Lääninhallitus antaa etusijalle koulutuksen, joka tarjoaa runsaasti rahoitusta Memorial Universitylle. Tämä sitoumus antaa meille mahdollisuuden tarjota edullinen, mutta korkealaatuinen toisen asteen jälkeinen koulutus.

Pienet luokat, turvallinen ympäristö

Toki paljon yliopistoilla on pieniä luokkia, mutta Grenfellissa tunnet profeettasi etunimellä. Corner Brook on myös pieni, joten sinusta tuntuu turvalliselta ja turvalliselta yhdellä Pohjois-Amerikan turvallisimmista kaupungeista. Tarjoamme laadukkaita peruskursseja taiteen, liiketoiminnan, koulutuksen, kuvataiteen, hoitotyön, resurssienhallinnan ja tieteen. Maisteritutkintoja tarjotaan ympäristöpolitiikassa ja boreaalisissa ekosysteemeissä ja maataloustieteissä. Pieni kampusympäristö auttaa sinua menestymään kasvatuksellisissa pyrkimyksissänne. Monet opiskelijoistamme saavat myös tutkimustaan ​​professoreidensa kanssa - tilaisuuden, joka antaa sinulle ainutlaatuisen käytännön kokemuksen.

Sijainti, sijainti, sijainti

Grenfell sijaitsee yhdessä maan kauneimmista asetuksista: puhtaasta ilmasta, mölystä valtamerestä, majesteettisista vuoroista. Newfoundlandin länsirannikko on seikkailupiste kesällä, talvella, keväällä ja syksyllä. Retkeilyreitit risteilevät alueelle. Paikkoja on hiihto, lumilauta, kalliokiipeily ja zipline. Marble Mountain Resort on 1700 jalkaa huippuluokan hiihto ja lumilautailu ja Blow Me Down polut Cross Country Ski Club on 42 km hoidettuja polkuja - molemmat vain minuutin päässä kampuksella. Ja lyhyen ajomatkan päässä on Gros Morne National Park, maailmanperintökohde, jossa on merimaisemia, runsaasti metsää ja jäätikön veistettyjä vuonoja. Hanki ulkoleikkisi.

Olemme myös kukoistava teatteriyhteisö, jossa on useita tuotantoja vuosittain. Taidegallerioissamme on näyttelyitä ympäri maailmaa. Kävele keskustaan ​​ostoksille, yöelämälle ja ravintoloille tai käy muille ostosalueille, mukaanlukien vähittäiskaupan suurikokoinen piiri. Olemme pieni kaupunki, jossa on kaikki mitä tarvitset.

Sijainnit

  • Corner Brook

    20 University Drive, Corner Brook, A2H 5G4, Corner Brook

    Kysymyksiä