Keystone logo
Messiah College

Messiah College

Messiah College

Johdanto

Tietoja Messiah Collegesta

Messiah College on kansallisesti rankattu, yksityinen kristillinen korkeakoulu, jossa on 3 305 opiskelijaa ja jatko-opiskelijoita. Sijaitsee Mechanicsburgissa, Pa., Messiah on vain 12 kilometrin päässä valtion pääkaupungista, Harrisburgista. Kristitty kirkko on kirjoittanut College vuonna 1909. Nykyään kollegion uskon perustana on laajalti evankelinen ja siihen kuuluu opiskelijoita ja työntekijöitä useista eri nimellisarvoista ja kristinuskosta.

Identiteettilausunto

Messiah College on vapaamuurarien ja taideteollisen tiedekunnan kristillinen korkeakoulu. Korkeakoulu on sitoutunut ymmärtämään evankelista henkeä, joka juurtuu kristillisen kirkon anabaptistien, pietistien ja wesleyalaisten perinteisiin.

Toiminta-ajatus

Tavoitteenamme on kasvattaa miehiä ja naisia ​​älyllisyyden, luonteen ja kristillisen uskon kypsyydelle valmistautumisessa palvelemiseen, johtajuuteen ja sovintoon kirkossa ja yhteiskunnassa.

Motivoi yhteinen tehtävä

Lähetystyön avauspuheenvuoro - kehittää opiskelijoiden "älyllisyyttä, luonteen ja kristinuskon kypsyys" -julkaisee yhteisöllisen uskon integroitumista Messiah College -kokemuksen kaikkiin osiin. Tämä kokonaisvaltainen koulutusmalli oli perustajamme SR Smithin rohkea visio yli sata vuotta sitten ja on edelleen identiteettimme kulmakivi.

Messiaan lähetystyön, johtajuuden ja sovinnon muut keskeiset osatekijät ovat myös vahvasti juurtuneet kristillisen uskon yhteydessä. Emme vain palvele, koska se on "oikea tehtävä"; palvelemme, koska Jumala kutsuu meidät avaamaan sydämemme köyhille ja tarvitseville ja tekemään työtä oikeudenmukaisuudesta aina, kun epäoikeudenmukaisuus vallitsee. Opimme johtamaan uskoen, että Jeesus on meidän perimmäinen esimerkki johtaaksemme myötätuntoa, kunnioitusta ja rakkautta. Uskon vuoksi meidän on pakko rakentaa siltoja ymmärrystä ja rauhaa osoittaakseen Jumalan sovinnon rakkauden muiden kanssa.

Kampustamme

Keskus-Pennsylvania on helposti saavutettavissasi, sillä matka vie autolla vain 7 minuuttia. Olipa kävellä viehättävän keltaisen ratsastuskeskuksen läpi, joka kulkee kampuksen läpi kuuntelemalla luennon yhdellä korkeimmasta akateemisesta rakennuksestamme, katsomassa jalkapalloa ulkoiluurheiluympäristössämme, hymyilemään konsertti opiskelijakunnassamme, tai vain nauttia kampuksen kauneudesta, varmasti tuntuu olosi kotoisaksi.

Miksi tunnet olosi kotoisaksi?

Koska Messiaassa se on enemmän kuin kaunis kampus. Kyse on koko henkilöstön vieraanvaraisuudesta. Käy ensimmäisellä kerralla? Palataan kampukselle vanhempana vuonna? Tuo isovanhempiesi isoisänpäivään? Riippumatta siitä, mistä syystä olet aina tervetullut ystävälliset kasvot ja aidosti hyödylliset ihmiset, jotka haluavat sinulle parhaan.

Luominen intohimo yhteisölle

Kampus koostuu monipuolisesta opiskelijaryhmästä, henkilökunnasta ja tiedekunnasta. Vaikka voimme kaikki tulla eri paikoista ja taustoista, teemme sen ensisijaiseksi tavoitteeksi rohkaisemaan mielekkäitä suhteita kampusyhteisöömme kautta.

Vaikka seitsemän akateemista rakennusta, 12 asuinpaikkaa / huoneistot, kirjasto ja monet muut palvonta-, oppimis- ja opiskeluelämän omat rakennukset muodostavat fyysisen kampuksemme, on yli 3000 opiskelijaa, jotka tekevät Messiaan kampusta menestyvän - täyttäviä ystävyyssuhteita, intohimoa Kristus ja sitoutuminen akateemiseen huippuosaamiseen.

Lähellä kaikkea

Vaikka et pysty kertomaan luonnonkauniista ympäristöstämme, Messiahin kampus on vain lyhyt ajomatka lähimmältä pääkaupunkiseudulta. Harrisburgin valtion pääkaupungin keskustan ravintolat, gallerioiden museot ja urheilumahdollisuudet ovat vain 15 minuutin päässä. Ja Philadelphian, Baltimoren, Washington DC: n ja New York Cityn kiireiset kaupunkikeskukset ovat kaikki 2-3 tunnin ajomatkan päässä. Ja kun olet kokenut läheisten kaupunkien tarjoamia mahdollisuuksia, tulemme mielellämme tervetulleeksi takaisin kampuksemme toimintaan!

Sijainnit

  • Mechanicsburg

    Messiah College see new link One College Avenue Mechanicsburg PA 17055, 17055, Mechanicsburg

    Kysymyksiä