Keystone logo
Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Johdanto

Tervetuloa Macromedia Universityyn – digitaalisen muutoksen yliopistoon

Yliopiston valinta on tärkeä elämänpäätös. Se on paikka, jossa luot perustan tulevalle uraverkostollesi, löydät valitsemasi työalueen ja alat muovata ammatillista identiteettiäsi. Olemme iloisia, että olet kiinnostunut Macromediasta, tunnustetusta yksityisestä saksalaisesta yliopistosta, ja haluamme kertoa sinulle lisää siitä, miten voimme auttaa muokkaamaan tulevaisuuttasi.

Ohjelmamme – sinun tulevaisuutesi

Macromedia Universityssä keskitymme opiskelijoihimme. Pyrimme luomaan tilan, jossa he voivat kehittyä. Edistämme avaintaitoja, kuten viestintätaitoja ja yrittäjämäistä ajattelutapaa. Suuri osa kursseistamme perustuu käytännön projekteihin, jotka toteutetaan yksilöllisen valmennuksen muodossa. Digitaalinen muutos muuttaa perusteellisesti työelämämme rakennetta, ja tarvitsemme näiden muutosten ytimeen ihmisiä, jotka pystyvät ajattelemaan eri tieteenaloja ja ottamaan henkilökohtaista vastuuta. Nämä ovat ihmisiä, joita koulutamme. Digitaalisen muutoksen yliopistona näemme roolimme mahdollistajina: autamme opiskelijoitamme ymmärtämään ja muokkaamaan muutosta. Prosessi ja lopputulos voidaan kiteyttää ytimekkäästi: sinä muutat.

Opinto-ohjelmamme ovat sekoitus teoreettisia luentoja ja käytännön projektityöskentelyä. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan vastuuta opinnoistaan ja heille annetaan mahdollisuus olla yhteydessä johtaviin mediahahmoihin ja kansainvälisten järjestöjen avaintoimijoihin, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä yliopiston kanssa vierailevina luennoitsijoina ja projektisponsoreina. Tarjoamme kokopäiväisiä kandidaattikursseja ja jatko-opintoja media- ja viestintäalan kansainväliselle urapolulle. Kaikki ohjelmat ovat FIBAA: n akkreditoimia ja johtavat kansainvälisesti tunnustettuun tutkintoon. Yhteistyö brittiläisen kumppanimme, Westminsterin yliopiston, kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota lisää kandidaatin tutkintoja perustutkinto-ohjelmissamme.

Maisteriohjelma – digitaalisen tulevaisuuden rakentaminen ylemmissä asemissa

Macromedian maisteriohjelmat ovat lähtökohtaisesti tiiviisti linjassa media- ja viestintäalan ammatillisten vaatimusten kanssa. Tämä periaate heijastuu yliopiston opetusprosesseihin. Kaikki luennot pidetään englanniksi ja pidetään stimuloivalla ja käytännöllisellä tavalla pienissä luokissa.

Tapaustutkimukset, simulaatiot ja projektityö – lähinnä yhteistyössä mediayritysten kanssa – auttavat opiskelijoita kehittämään asiantuntemusta, joka helpottaa pääsyä halutulle uralle. Pienillä luokilla ja intensiivisellä ohjauksella Macromedian oppimisympäristö heijastaa anglosaksista maisterin tutkintokulttuuria, mukaan lukien pätevien luennoitsijoiden henkilökohtainen valmennus. Tutkijakoulumme antaa sinulle asiaankuuluvat menetelmät ja työkalut, joilla voit aktiivisesti muokata yhteiskunnan ja talouden pysyvää muutosta ammattilaisena ja valmistaa sinua menestyksekkääseen uraan, jolla on erinomaiset tulevaisuudennäkymät.

Macromedia Universityn valinnan edut

 • Kärkisija CHE-rankingissa 2014/15
 • Pienet luokat intensiivisellä, yksilöllisellä valvonnalla
 • Maailmanlaajuisesti tunnustetut, valtion hyväksymät tutkinnot
 • Kampukset Berliinissä, Münchenissä ja Kölnissä; Berliini ja München ovat Top Universityn Top 10 "Best Student Cities 2017" -listalla
 • Autenttisia, käytännönläheisiä projekteja yli 500 tunnetun yrityksen kanssa
 • Korkeasti koulutetut professorit ja alan sisäpiiriläiset luennoitsijoina
 • Hyvin varustetut medialaboratoriot
 • Vahvat uranäkymät Saksassa: 18 kuukauden viisumi onnistuneen valmistumisen jälkeen
 • Mestarikursseja järjestetään kolmena päivänä viikossa
 • Opinto-ohjelmat kokonaan englanniksi
 • Kampukset sijaitsevat Saksan suosituimmissa teollisuuskaupungeissa
 • Kumppaniyliopistojen maailmanlaajuinen verkosto

Kampuksen ominaisuudet

Kampuksemme – yhteydessä Saksan alan huipputoimijoihin

Kampuksemme sijaitsevat joissakin Saksan vilkkaimmista kaupungeista: Münchenissä, Stuttgartissa, Kölnissä, Hampurissa, Freiburgissa, Leipzigissa ja Berliinissä. Opiskelijamme hyötyvät erinomaisesta yhteydestämme paikalliseen teollisuuteen jokaisessa kampuspaikassa. Yliopisto työllistää noin 100 professoria ja tunnettua tutkijaa ja asiantuntijaa mediayhtiöistä, monikansallisista yrityksistä, yliopistoista ja viestintätoimistoista. Tähän mennessä on ilmoittautunut noin 3,000 opiskelijaa, mukaan lukien yhä useammat kansainväliset opiskelijat, jotka päättävät opiskella Macromediassa, mikä auttaa vahvistamaan Macromedian yliopiston jo kukoistavaa kosmopoliittista kulttuuria.

  Sijainnit

  Sijainnit
  • Munich

   Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

   • Berlin

    Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

    Kysymyksiä