Keystone logo
Milligan College

Milligan College

Milligan College

Johdanto

Milligan on kouluttanut miehiä ja naisia johtamaan ja palvelemaan yli 150 vuoden ajan. Sitoutumisemme Kristuskeskeiseen taiteiden koulutukseen on johtanut Milliganista kasvavan, arvostetun taiteen laitoksen. Koska painotamme stipendiä, yhteisöä ja uskoa, opiskelijat tulevat kaikkialta maailmasta kokemaan selvästi erilainen lähestymistapa korkeakouluopetukseen.

Milligan tarjoaa yli 100 suurta, alaikäistä, ammattikorkeakoulututkintoa ja keskittymistä useilla aloilla sekä jatko- ja aikuisopinnot. Yhtenäisesti tunnustettu laadusta ja arvosta, Milligan on äskettäin luokiteltu US News and World Report -lehden yhdeksi eteläisen parhaista alueellisista korkeakouluista laadun ja arvon suhteen; nimettiin yhdeksi Washington Monthly'sin 20 parhaan maisterin yliopistosta maassa ja vuonna 2016, BestColleges.com listasi sen Tennesseen parhaaksi yliopistoksi.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Elizabethton

    Neth Drive,101, 37682, Elizabethton

    Kysymyksiä