Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Johdanto

Tervetuloa Marbellan kansainväliseen yliopistokeskukseen (MIUC). Olemme täällä antaaksemme sinulle sen, mitä tarvitset menestyäksesi valitsemassasi ammatissa. Opetuskurssimme ja tilamme on suunniteltu sen ympärille. Marbellan kansainvälinen yliopistokeskus (MIUC) on maailmanlaajuinen akateeminen oppilaitos, joka tarjoaa uudenlaisen oppimiskokemuksen, joka perustuu urasuuntautuneeseen opetussuunnitelmaan ja ainutlaatuiseen elinympäristöön.

Yliopistokeskus korostaa korkeatasoisen koulutuksen ja elinkeinoelämän yhteyksiä nykymaailmassa ja on ylpeä dynaamisista perus- ja jatko-opinto-ohjelmista, joissa yhdistyvät nykyaikainen lähestymistapa opetuskäytäntöihin ja opiskelijoiden hyvinvointipalvelujen vahva painotus.

Miksi opiskella MIUCissa?

Akateeminen yhteistyökumppanimme, University of West London (UWL), validoi MIUCin tutkinnot perus- ja jatkotutkintotasoilla.

UWL on luokiteltu seuraavasti:

  • Numero 1 Lontoon yliopisto (ei-erikoistunut) Kansallinen opiskelijatutkimus 2023
  • Paras moderni Lontoon yliopisto (ei-spesialistinen) Complete University Guide 2025 -oppaassa.
  • The Guardian University Guide 2024 -julkaisussa 30 %:n parhaiden yliopistojen joukossa koko maassa.
  • Vuoden yliopisto opiskelijakokemuksen osalta ja Vuoden yliopisto opetuksen laadun osalta The Times and Sunday Times Good University Guide 2023 -julkaisussa.
  • UWL on sijoittunut 100 parhaan yliopiston joukkoon Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimuksemme kokonaislaadun osalta, ja lähes 80 prosenttia tutkimuksestamme on luokiteltu maailman johtavaksi (4) tai kansainvälisesti erinomaiseksi (3) hallituksen viimeisimmässä Research Excellence Framework (REF) -arvioinnissa.

MIUC:ssa UWL:n kanssa solmitun kumppanuuden, kansainvälisen yhteisömme ja innovatiivisten opetusmenetelmiemme yhdistelmä auttaa sinua elämään, oppimaan ja tutkimaan, kun opiskelet saadaksesi tutkintosi Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sijainnit

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Kysymyksiä