Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen
Marbella International University Centre

BA (Hons) Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen

Marbella, Espanja

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

Kampuksella

Johdanto

Autamme sinua saamaan yleiskuvan kansainvälisen liiketoiminnan tärkeimmistä aiheista. Kehitämme ymmärrystäsi siitä, miten monikansalliset yritykset ja niiden strategiat soveltuvat juuri hankittuun tietämykseen käytännön esimerkkien ja ajankohtaisten liiketoimintatapausten avulla. Tavoitteenamme on antaa sinulle välineet, joita tarvitset menestyäksesi urallasi ja ansaitaksesi arvokkaan University of West Londonin myöntämän tutkinnon.

Autamme sinua oppimaan, miten tehdä päätöksiä, joihin liittyy suuria panoksia, ja kehittämään liiketoimintastrategioita samalla kun kehität kykyäsi vaikuttaa muihin ihmisiin yli kulttuurien, liiketoimintojen ja hierarkioiden rajojen. Tavoitteenamme on antaa sinulle välineet, joita tarvitset menestyäksesi urallasi ja saadaksesi tutkinnon.

Tarjoamme BA (Hons) -tutkintoa kansainvälisessä liikkeenjohdossa, joka perustuu nykyaikaisiin liiketoimintakonsepteihin ja alan ammattikokemukseen maailmanlaajuisesti. Liiketoiminnan, taloustieteen, rahoituksen, markkinoinnin, viestintäsuunnittelun ja neuvottelun alojen asiantuntijakouluttajista koostuva tiimimme tarjoaa sinulle välineet, joita tarvitset menestyäksesi urallasi ja saadaksesi tutkinnon. Kurssin ydinjoukkomme lisäksi useat vierailevat alan asiantuntijat osallistuvat vieraileviin luentoihin koko kurssin ajan.

MIUCissa annamme sinulle teoreettiset ja käytännön työkalut, joiden avulla voit kehittää kriittistä ja luovaa ajattelua ja menestyä globalisoituneessa taloudessa. Luennoitsijamme käyttävät asiantuntemustaan opettamalla sinulle asiaankuuluvaa teoriaa sekä alan käytäntöjä ja korostamalla kansainvälisyyteen ja käytännöllisyyteen perustuvan korkea-asteen koulutuksen tarjoamia mahdollisuuksia.

Ohjelmamme on moduulirakenteinen, ja se kattaa kolmen vuoden opinnot liiketalouden alalla ja sen eri osa-alueilla. Tarjoamme pakollisia moduuleja, jotka antavat sinulle tarvitsemasi perustiedot ja -taidot, kun taas valinnaiset moduulit ja kielimoduulit antavat sinulle mahdollisuuden muokata opintojaksoasi omien kiinnostuksenkohteidesi ja uratoiveidesi mukaiseksi.

Seuraavien kolmen vuoden aikana opastamme sinua kansainvälisen liikkeenjohdon, kansainvälisen rahoituksen ja kansainvälisen markkinoinnin opinnoissa. Tutustut myös erilaisiin kansainvälisiin liiketoimintaympäristöihin, jotka sijaitsevat kehittyvillä markkinoilla ja kehittyneissä talouksissa. MIUC:ssa kannustamme sinua ottamaan aktiivisen lähestymistavan oppimiseen, antamaan tietoa ja muokkaamaan oppimismatkasi ja tulevan urasi suuntaa.

Tässä tutkinnossa opetamme sinulle, miten:

  • Laaditaan ja toteutetaan menestyksekäs liiketoimintastrategia.
  • Luo liiketoimintamahdollisuuksia skaalautuvien, kestävien liiketoimintamallien avulla.
  • Kehittää henkilöstöstrategioita, joissa käsitellään yksityiskohtaisesti rekrytointia, suorituskyvyn hallintaa ja työvoiman kehittämistä.
  • Hallitse aineettomia hyödykkeitä, kuten tuotetta, hintaa, sijoitusta ja myynninedistämistä.
  • Vahvista neuvotteluasemaa huolellisella valmistelulla analysoimalla ja määrittelemällä vaihtoehtoja sopimukselle.
  • Prosessinhallinta, toimitusketjun hallinta ja asiakassuhteiden hallinta.
  • Suunnitella ja valvoa resursseja ja prosesseja tiettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi osana tilapäisiä toimia.
  • Hallitset liiketoiminnan mittareiden muuntamisen liiketoimintatiedoiksi hallinnoimalla valvontamekanismeja strategian toteuttamiseksi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle välineet, joita tarvitset menestyäksesi urallasi ja saadaksesi tutkinnon.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä