Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) politiikka ja kansainväliset suhteet
Marbella International University Centre

BA (Hons) politiikka ja kansainväliset suhteet

Marbella, Espanja

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

Kampuksella

Johdanto

Voit opiskella kansainvälisten suhteiden monitieteistä tutkintoa, joka perustuu valtio-opin, historian, oikeustieteen ja taloustieteen akateemisiin aloihin. Tavoitteenamme on antaa sinulle välineet, joita tarvitset menestyäksesi urallasi ja ansaitaksesi Länsi-Lontoon yliopiston myöntämän arvokkaan tutkinnon.

Kiinnostaako sinua maailmanlaajuisten ongelmien alkuperä ja niiden mahdolliset korjaustoimenpiteet? Pohditko hallitusten ja kansainvälisten organisaatioiden valintojen perusteita? Politiikan ja kansainvälisten suhteiden kurssimme on suunniteltu selvittämään näitä ja muita mutkia.

Analyyttisen lukemisen ja keskustelun avulla parannat ymmärrystäsi nykyisestä globaalista maisemasta paikallisella, alueellisella ja globaalilla tasolla. Lisäksi tämä politiikan alan tutkinto antaa sinulle sopeutumiskykyiset valmiudet tehokkaaseen ongelmanratkaisuun ja kyvyn itsenäiseen ajatteluun.

Valmistuttuasi sinulla on käytännölliset tutkimuskyvyt ja laaja tietämys, jota voit käyttää tehokkaasti eri ammattialoilla politiikan alalla ja sen ulkopuolella.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä