Keystone logo
Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Johdanto

81831_20180912h5A7GTwke8dvnzq1_QZ5bR_large.png

Tietoja MCBS: stä

Omanin sulttaanikoulun nykyinen Modern College of Business and Science (MCBS) on yksityinen korkeakoulu, joka on perustanut vuonna 1996 perustetun korkeakouluopetuksen ja vuonna 1996 perustetun yksityisen korkeakoulun. Vuonna 2004 MCBS hakee laitokselta ja ohjelmakoodeilta akkreditointia tarjoamaan Bachelor Degrees Omanille. MCBS menestyi hakemuksessaan ja sen vahvuuden pohjalta, Omanin sulttaanikunnan akkreditointineuvosto akkreditoi akatemian neuvosto väliaikaisesti tarjotakseen liitännäis-ja kandidaatin tutkintoja. Korkeakoulu tarjoaa koulutusohjelmia, jotka vastaavat yksittäisten opiskelijoiden tarpeisiin sekä yritysten ja teollisuusyhteisöjen tarpeisiin.

College tarjoaa tutkintoja Business Administration (5 painopistealueet kirjanpito, markkinointi, MIS, hallinta ja taloustiede

MCBS toimii säätiöohjelmalla, joka sisältää intensiivisen englannin toisen kielen ohjelmaksi ja tarjoaa todistuksen ESL-ohjelmasta niille opiskelijoille, jotka suorittavat opintojakson. Yhdessä ESL: n kanssa eräät säätiön kurssit, kuten perusmatematiikka, sovellettu matematiikka ja tietotekniikka, ovat myös pakollisia niille opiskelijoille, jotka tarvitsevat tutkintotodistuksen kollegiossa. Tämä on Oman-akkreditointineuvoston ehdottamien säätiön ohjelmasääntöjen mukaisesti, ja MCBS on yksi ensimmäisistä oppilaitoksista, jotka ovat toteuttaneet tämän.

MCBS: n laatustarkastusraportti, jonka Oman-akkreditointineuvosto julkaisi joulukuussa 2009 ryhmän toisen vierailun jälkeen, arvosteli MCBS: n hyviä käytäntöjä. Raportti tukee meneillään olevia akateemisia ja palveluidemme parantamispyrkimyksiä. Raportissa kiitettiin myös pitkäaikainen suhde UMSL: ään, joka on parantanut standardejaan ja antaen opetussuunnitelmille kansainvälisen ulottuvuuden. Se tukee myös MCBS: n Fulbright-tutkijoiden nimeämistä opetussuunnitelman parantamiseksi ja osaamisen lisäämiseksi tiedekunnalle. Raportissa mainittiin myös henkilöstön ja opiskelijoiden sähköistä levittämistä.

81833_20180912R11nDmucf2pqZ5vd_8ho9t_large.png

MCBS FACTS

Tässä on muutamia nopeita tosiasioita ja lukuja Modern College of Business and Science .

  • MCBS on Lähi-idän ensimmäinen korkeakoulu, jonka Computing Technology Industry Association (CompTIA) tunnustaa Yhdysvalloissa

  • MCBS IT-osaston opettaja, Jayan C Kurian on nimitetty CompTIA: n aihepiirin asiantuntijajäseneksi Ammattitutkinto

  • MCBS: ssä opiskelijat tulevat 16 maasta ja tiedekunnasta 12 maasta.

  • Modern College of Business

  • MCBS: ssä on Bachelor's Degree in Business Administration ja Tietojenkäsittelytiede. Liiketalouden koulutusohjelma tietoliikennetekniikan, kauppatieteiden ja tietojenkäsittelytieteen alalla. Voit myös saada todistuksen englanniksi toisena kielenä.

  • Opiskelijat, jotka saavat taloudellista tukea: 80%

Top 10 syytä osallistua MCBS: ään

81834_20180912IbSAbQoNuPKzLpXT_D5099_large.png

Sijainnit

  • Muscat

    Modern College of Business & Science, , Muscat

Kysymyksiä