Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

Johdanto

Tällä Feliciano School of Business Montclair State University, olemme käyttää yksi ainoa tavoite: muuttaa nykypäivän opiskelijat huomisen yritysjohtajia.

Koska School of Business opiskelija, voit saada taitoja, tietoa ja kokemusta sinun täytyy kilpailla menestyksekkäästi nykypäivän globaaleilla markkinoilla. Meidän ohjelmat tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia tarkoitus ajaa menestystä eri yritysten, voittoa ja julkisen sektorin.

Analyyttinen Perspective

Saat kytkeytyvät maailmanluokan tiedekunnan mielipidejohtajien ja alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua hankkimaan analyyttinen ajattelu, strategisen viestinnän ja johtamisen taitoja, jotka ovat perusta kestävän ammatillisen menestyksen.

Tiukkaan MBA-ohjelma propel nykyisen uran seuraavalle tasolle tai vaihtaa vaihteita ja tutkia uusia suuntia. Tarjoamme joustavuutta tarvitaan, jossa on opetussuunnitelma, joka kehittää oman lahjakkuutta ja taitoja - että samalla työsi aikataulu.

Kihloissa kanssa Whole World of Business

Your kattava koulutus ei pääty luokkahuoneessa. Voit laittaa liike teoriaa käytäntöön - ja saada myyntikelpoista kokemusta mahdollisiin työnantajiin - alkaen käytännön co-op ja työharjoitteluohjelmia.

Kautta säännöllisiä luentoja ja ohjelmiin sinun harjoittaa ja yhteyden huomattava yritysjohtajat ja yrittäjät, yritysten ystäviä ja kumppaneita, ja verkosto aktiivisesti alumnien joka avaa ovia sinua koko uran. Meidän alumnit ovat johtavia omalla alallaan ja ovat korvaamaton voimavara sinua koko elämän. Pääsy tähän verkkoon dynaamista. omistettu alumni on elintärkeä osa liiketoimintaa koulun kokemus.

Ketterä Mindset

Mikä tekee yritysjohtaja? Mielestämme on kyky sopeutua ja vastata haasteisiin kehittyvän liiketoimintaympäristössä.

Meidän Ura palvelukeskus auttaa tunnistamaan ja tutkia parhaiten sopivan uravaihtoehtoja, yhteyden työharjoitteluohjelmia tai purkaa kokopäivätyö valitsemallaan alalla.

Kun liityt monipuolinen yhteisö ketterä, neuvokas opiskelijoita, voit kehittää ajattelutavan ja taitojen tarvitaan eliniän henkilökohtaisen ja ammatillisen menestyksen.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • USA Online

    USA Online, Yhdysvallat

    Kysymyksiä