Keystone logo
Morehouse College

Morehouse College

Morehouse College

Johdanto

Morehousen miehet pyrkivät olemaan tarpeeksi korkeita pitääkseen korkean odotuksen kruunumme ja Morehouse Man -tittelin. Morehouse Man on akateeminen, älyllinen ja ammatillinen menestys. Vahvojen, älykkäiden, kriittisten ja kannustavien veljien ja opettajien innoittamana Morehouse-mies pyrkii tekemään samoin.

Morehouse-veljistä tulee ja pysyvät Morehouse Manin vaikutusvaltaisimpia oppaita ja läheisiä ystäviä. Ensimmäisestä päivästä lähtien heidän veljensä inspiroivat heitä, haastavat heitä, pitävät heitä vastuuvelvollisina ja seisovat heidän vieressään. Morehousen veljeys ulottuu sukupolvien, koko kansakunnan ja kaikilla teollisuudenaloilla ja elämänalueilla.

Tässä läheisessä kulttuurissa professorit tekevät enemmän kuin opettavat - he ohjaavat, vaalivat ja kannustavat. Ne tarjoavat viisasta ohjausta ja kokeneita näkökulmia, haastamalla Morehouse-miehen kyseenalaistamaan heidän oletuksensa ja nostamaan kunnianhimoaan. Morehouse ei työnnä Morehouse-miestä oikeaan suuntaan - näytämme sinulle, kuinka löytää tämä itsellesi, miten löytää oikea tosi. Ja omistaa sen.

Morehouse Men pyrkii enemmän kuin tyypillisiin menestyksiin. He pyrkivät jatkuvasti parantamaan itseään ja yhteisöjään. Ja vaikka tutkinto avaa ovia, tehtävämme on varmistaa, että kun Morehouse-mies kävelee niiden läpi, he tulevat vahvan mielen ja luonteensa mieheksi. Mies, joka tietää kaiken, mihin pystyy. Mies, joka tuntee itsensä. Johtaja. Mies täysin.

Sijainnit

  • Atlanta

    Westview Drive Southwest,830, 30314, Atlanta

    Kysymyksiä