Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Morgan State University

Morgan State University

Morgan State University

Johdanto

Tervetuloa Morgan State University !

Morgan State University , perustettu vuonna 1867, on Carnegie-luokiteltu jatkotutkimuslaitos, joka tarjoaa opetusta monietniselle, monikansalliselle, monikansalliselle opiskelijaorganisaatiolle ja tarjoaa yli 125 akateemista ohjelmaa, jotka johtavat tutkinnon suorittamiseen tutkinnon suorittamisesta. Marylandin Preeminent julkisena kaupunkitutkimusyliopistona Morgan suorittaa tehtävänsä vastata nykyaikaisen kaupunkiympäristön tarpeisiin ja haasteisiin intensiivisen yhteisötason tutkimuksen ja uranuurtavien ratkaisujen avulla.

Morganin vaikuttavalla, 152 hehtaarin kampuksella sijaitsee viehättävällä koillisosassa Baltimoressa sijaitsevaa Koillis-Baltimorea, lähellä Morgan Parkin ja Wilson Parkin historiallisia alueita, ja siinä on huipputekniset palvelut, jotka on suunnattu innovatiiviseen opetukseen ja oppimiseen 2000-luvulla. Kampus, jonka National Trust for Historic Preservation on nimittänyt kansallisiksi aarteiksi, tarjoaa turvallisen ja kutsuvan oppimisympäristön, jolla on helppo pääsy kaupungin parhaisiin mahdollisuuksiin: kulttuuriin, näyttelyihin, ruokailuun, ostosmahdollisuuksiin, aktiviteetteihin, kiertoajeluihin ja työllisyyteen. Leirintäalueen ulkopuoliset mahdollisuudet ulottuvat myös yhteisöhankkeisiin ja kansalaisyhteiskuntaan.

Morgan on valmistunut yli 50 000 astetta ehdokkaita perustamisestaan lähtien yli 150 vuotta sitten, ja se on tuottanut intohimoisesti omistautuneen alumnijoukon, joka on menestynyt kaikilla pyrkimysalueilla, Yhdysvalloissa ja muuallakin. Kansan monimuotoisimpien historiallisesti mustien korkeakoulujen ja Marylandin suurimpien yliopistojen joukossa Morgan pyrkii varmistamaan, että korkea-asteen koulutuksen ovet avataan mahdollisimman laajalle mahdollisimman monelle.

Morgan yhdellä silmäyksellä

Morgan State University , yhteiskoulutuslaitos, sijaitsee asuinalueella Baltimoressa, Marylandissa. Kampuksen pinta-ala on yli 143 hehtaaria.

Yliopisto tarjoaa laajan valikoiman akateemisia ohjelmia tohtorin kautta. Morgan on myös Mid-Eastern Athletic Conference (MEAC) perustajajäsen.

Morgan State University on yhtäläisiä mahdollisuuksia tukeva korkeakoulu. Katso syrjimättömyyspolitiikka.

Marylandin lainsäätäjän toimesta yliopisto on nimetty Marylandin Preeminent Public Urban Research Universityksi, jonka tehtävänä on vastata Baltimoren pääkaupunkiseudun asukkaiden, koulujen ja organisaatioiden tarpeisiin. Morgan State University sijaitsee Koillis-Baltimore Cityn asuinalueella. Se on helposti tavoitettavissa keskustasta, Baltimore-vyöhykkeeltä ja Interstate 95: stä. Koulu ilmoittaa vuosittain keskimäärin 7700 opiskelijaa ylioppilastutkinnon suorittaneista ohjelmista.

Morgan nimettiin kirkkojohtaja Lyttleton F. Morganin mukaan, joka toimi hallintoneuvoston puheenjohtajana vuosina 1876-1886. Morgan tunnetaan aiemmin nimellä Centenary Biblical Institute. Se sai nimekseen Morgan College vuonna 1890.

Morgan houkuttelee opiskelijoita kustakin valtiosta ja monista ulkomaisista maista. Noin 35% kaikista Morganiin ilmoittautuneista opiskelijoista on Marylandin osavaltion ulkopuolelta. Se on yksi kansallisesti johtavista laitoksista afrikkalais-amerikkalaisten lukion tutkinnon suorittaneiden hakemusten lukumäärässä. Suurimmat ilmoittautumisen lähteet Marylandin ulkopuolella ovat New York, New Jersey ja Pennsylvania.

Yliopistolla on kattava perustutkintoa omaava opetussuunnitelma, joka sisältää erikoistuneempia tarjouksia maisteri- ja tohtoritasolla. Morgan on perinteisesti painottanut voimakkaasti taiteita ja luonnontieteitä perustutkintoa ja opiskelijoiden valmistautumista syventävään opiskeluun. Lisäksi se tarjoaa erilaisia ohjelmia ammatillisilla aloilla, mukaan lukien tekniikka, liiketalous, opettajankoulutus, arkkitehtuuri, vieraanvaraisuuden hallinta ja sosiaalityö.

Vaikka Morgan on historiallisesti musta instituutio, se on palvellut kaiken rodun ja etnisen taustan opiskelijoita. Sen nykyinen tehtävä on ilmoittaa opiskelijoille, joilla on monipuolinen sosioekonominen ja akateeminen asema, ja tarjota täydellinen valikoima kokemuksia ja palveluita, joiden avulla se voi palvella menestyksekkäästi erilaisia tavoitteita ja tarpeita vastaavia opiskelijoita.

Yliopisto myöntää enemmän kandidaatin tutkintoja afroamerikkalaisille opiskelijoille kuin mikään kampus Marylandissa. Morganilla on monilla aloilla, mutta erityisesti tekniikan ja tieteiden aloilla, suuri osuus asteista, jotka afrikkalaiset amerikkalaiset ovat vastaanottaneet Marylandin instituutioista. Keskimääräistä suurempi osuus Morganin tutkinnon suorittaneista siirtyy jatko- ja ammattikouluun. Historiallisesti yliopisto on ollut kansallisesti parhaiden julkisten kampusten joukossa tohtorintutkintoa saaneiden mustien tutkinnon suorittaneiden lukumäärässä.

valokuva: Morgan State University

131231__PAG3681-Pano.jpg

Visio, tehtävä ja perusarvot Morgan State University

Morgan State University visio ja toiminta-ajatukset sekä sen keskeiset institutionaaliset arvot ovat sopusoinnussa yliopiston Carnegie-säätiön luokituksen kanssa tohtorintutkimusyliopistoksi, ja niiden tarkoituksena on ohjata Morganin strategista kasvua seuraavan vuosikymmenen aikana.

Visio

Morgan State University on Marylandin johtava julkinen kaupunkitutkimusyliopisto, joka tunnetaan erinomaisuudestaan opetuksessa, intensiivisessä tutkimuksessa, tehokkaasta julkisesta palvelusta ja yhteisöllisyydestä. Morgan valmistaa monipuolisia ja kilpailukykyisiä tutkinnon suorittaneita menestykseen globaalissa, toisistaan riippuvaisessa yhteiskunnassa.

Tehtävänanto

Morgan State University palvelee yhteisöä, aluetta, osavaltiota, kansakuntaa ja maailmaa henkisenä ja luovana resurssina tukemalla, vahvistamalla ja valmistamalla korkealaatuisia, monipuolisia tutkinnon suorittaneita johtamaan maailmaa. Yliopisto tarjoaa innovatiivisia, osallistavia ja erottuvia koulutuskokemuksia laajalle poikkileikkausväestölle kattavilla aloilla ylioppilastutkinnon, maisterin, tohtorin ja ammatillisen tutkinnon tasoilla. Yhteistyön, tieteellisen tutkimuksen, luovien pyrkimysten ja omistautuneen julkisen palvelun kautta yliopisto asettaa merkittävän etusijan yhteiskunnallisten ongelmien, etenkin kaupunkien yhteisöissä esiintyvien, ongelmien ratkaisemiseen.

Perusarvot

Seuraavat institutionaaliset perusarvot ohjaavat opiskelijoiden oppimisen ja menestyksen edistämistä, tiedekuntien stipendejä ja tutkimusta sekä yhteisön sitoutumista Morganiin:

  • Huippuosaamista. Morganissa jatketaan jatkuvasti huippuosaamista opetuksesta, tutkimuksesta, stipendeistä, luovista pyrkimyksistä, opiskelijapalveluista ja yliopiston toiminnasta kaikilla osa-alueilla instituutioiden vaikuttavuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi.
  • Eheys. Morganilla kaikilta yliopistoyhteisön jäseniltä odotetaan rehellistä viestintää, eettistä käyttäytymistä ja vastuuta sanoista ja teoista.
  • Kunnioittaminen. Jokaista Morganin henkilöä on kohdeltava kunnioittavasti ja arvokkaasti, ja häntä on kohdeltava tasapuolisesti kaikissa tilanteissa.
  • Monimuotoisuutta. Morganissa pidetään tervetulleena ja tukena suurta määrää ihmisiä ja ideoita, jotka ovat välttämättömiä laadukkaalle koulutukselle globaalisti toisistaan riippuvaisessa yhteiskunnassa. Opiskelijoilla on kohtuullinen ja edullinen pääsy laajaan valikoimaan korkealaatuisia koulutusohjelmia ja -palveluita.
  • Innovaatio. Morgan kannustaa ja tukee tiedekuntansa, henkilökuntansa ja opiskelijoita kaikentyyppisissä stipendeissä, mukaan lukien tiedon löytäminen ja soveltaminen opettamisessa ja oppimisessa sekä innovatiivisten tuotteiden ja prosessien kehittämisessä.
  • Johtajuutta. Morgan pyrkii tarjoamaan tiukkoja akateemisia opetussuunnitelmia ja haastavia yhteisopetuksen mahdollisuuksia edistääkseen johtajuusominaisuuksien kehittymistä opiskelijoissa ja helpottaakseen johtamisen kehittämistä tiedekunnan, henkilöstön ja opiskelijoiden keskuudessa.

Morgan State University lyhyt historia

Metodistisen piiskopikirkon Baltimore-konferenssin vuonna 1867 perustama satavuosinen raamatullinen instituutti oli instituutin alkuperäinen tehtävä kouluttaa nuoria miehiä ministeriössä. Myöhemmin se laajensi tehtäväänsä kouluttaa sekä miehiä että naisia opettajiksi. Koulu nimettiin uudelleen Morgan Collegeksi vuonna 1890 kunniatohtorin Lyttleton Morganin kunniaksi, joka oli sen johtokunnan ensimmäinen puheenjohtaja, joka lahjoitti maata yliopistolle. Morgan myönsi ensimmäisen kypsyystodistuksensa George F. McMechenille vuonna 1895. McMechen sai myöhemmin oikeustieteen tutkinnon Yalelta ja palasi lopulta Baltimoreen, missä hänestä tuli kansalaisjohtaja ja yksi Morganin vahvimmista taloudellisista kannattajista.

Vuonna 1915 myöhäinen Andrew Carnegie myönsi koululle ehdollisen tuen, joka oli 50 000 dollaria akateemisesta keskusrakennuksesta. Apurahan ehtoihin sisältyy uuden paikan ostaminen korkeakoululle, kaikkien maksamatta olevien velvoitteiden maksaminen ja hänen nimensä mukaisen rakennuksen rakentaminen. Akatemia täytti ehdot ja muutti nykyiselle toimipisteelleen Koillis-Baltimoreen vuonna 1917. Carnegie Hall, nykyisen MSU-kampuksen vanhin alkuperäinen rakennus, pystytettiin kaksi vuotta myöhemmin.

Morgan pysyi yksityisenä laitoksena vuoteen 1939 saakka. Samana vuonna Marylandin osavaltio osti koulun vastauksena valtion tutkimukseen, jonka mukaan Marylandin oli tarjottava enemmän mahdollisuuksia mustien kansalaistensa tarpeisiin.

Morgan on ollut julkisen kampuksen perustamisesta lähtien avoin kaiken rodun opiskelijoille. Siihen mennessä, kun siitä tuli julkinen kampus, yliopistosta oli tullut suhteellisen kattava instituutio. 1960-luvun puoliväliin saakka, jolloin valtion opettajakorkeakoulut aloittivat siirtymisen vapaiden taiteiden kampuksille, Morgan ja Marylandin yliopiston yliopistopuisto olivat ainoat kaksi valtion julkista kampusta valtiossa, joilla oli kattava tehtävä.

Kun Marylandin opettajien korkeakoulut alkoivat laajentaa tavoitteitaan, Morgan ja muut vastaavat instituutiot sijoitettiin osavaltion yliopistojärjestelmään, jota hallitsi hallintoneuvosto. Vuonna 1975 valtion lainsäätäjä nimitti Morganin yliopistoksi, antoi sille valtuudet tarjota tohtorintutkintoja ja edellytti, että sillä on jälleen kerran oma hallintoneuvosto. Vuonna 1988 Maryland järjesti uudelleen korkea-asteen koulutuksen rakenteen ja vahvisti koordinointineuvostoaan, korkeakoulukomissiota. Valtion yliopistojärjestelmän kampuksista tuli osa Marylandin yliopiston järjestelmää. Morgan ja Marylandin St. Mary's College olivat ainoat julkiset yliopiskelijaa myöntävät laitokset, joilla oli valtuudet olla omat hallintoneuvostonsa. Lainsäädäntö vahvisti myös Morganin valtaa tarjota edistyneitä ohjelmia ja nimitti kampuksen Marylandin julkiseksi kaupunkiseudun yliopistoksi.

Vierailemassa Morganissa

Yliopistolla on sekä lähiöelämän että kaupunkikeskuksen läheisyyden etuja. Kahdelle rinteelle rakennettu kampus sijaitsee strategisesti viehättävällä koillisosassa Baltimoressa, kaupungissa, jonka väkiluku on yli 657 000, ja sitä ympäröivät nopeasti kasvavat asuinalueet. Kaupungin keskustaan pääsee helposti yliopistokampuselta.

Tietoja Baltimoresta

Morganin kampuksella Koillis-Baltimoressa on helppo pääsy kaikkiin hyviin asioihin, joita kaupungilla on tarjolla: maailmanluokan museot, Baltimore Symphony, upeat jazzkerhot, etniset festivaalit, upeat ravintolat, suurliiga-urheilut, ostokset ja kiertoajelut Sisäsatamassa. Löydät myös upeita mahdollisuuksia harjoitteluun, yhteisöhankkeisiin ja muihin kampuksen ulkopuolisiin kokemuksiin kaupungissa, jota Chase Econometrics pitää yhtenä kymmenestä tulevaisuuden työmarkkinoista Amerikassa.

Missä yöpyä

Morganin esikaupunkimainen ympäristö on tilava 140 hehtaarin kampus, joka sijaitsee viihtyisällä asuinalueella, ja se sijaitsee Baltimore Cityn koillisosassa sijaitsevien mäkien varrella. Kampukselle pääsee Sisäsataman alueen hotelleista noin 15 minuutissa. Kampus on kymmenen minuutin päässä majoituksesta Towsonin alueella ja 10–15 minuutin päässä Pohjois-Baltimore Countyn hotelleista.

Sijainnit

  • Baltimore

    East Cold Spring Lane,1700, 21251, Baltimore

Kysymyksiä