Keystone logo
Morris Brown College

Morris Brown College

Morris Brown College

Johdanto

Morris Brown College ( MBC ) perustettiin Afrikan metodistisen piispankirkon kristillisillä periaatteilla, ja Georgian osavaltio on sen perustanut yksityiseksi, yhteisopetukselliseksi, vapaiden taiteiden korkeakouluksi, joka harjoittaa opetusta, tutkimusta ja julkista palvelua taiteessa, humanistisissa, sosiaalisissa ja sosiaalisissa asioissa. luonnontieteet ja ammatilliset ohjelmat.

Morris Brown College tehtävänä on tarjota koulutusmahdollisuuksia positiivisessa ja ravitsevassa ympäristössä, jonka avulla sen opiskelijoista voi tulla täysin toimivia henkilöitä globaalissa yhteiskunnassamme. College valmistaa tutkinnon suorittaneita elämään mielekästä ja palkitsevaa elämää, mikä antaa heille mahdollisuuden tehdä sosiaalisesti rakentavia ja kulttuurisesti merkityksellisiä panoksia yhteiskuntaan.

Sitoumuksessaan akateemiseen huippuosaamiseen Morris Brown College tarjoaa kokemuksia, jotka edistävät ja parantavat henkistä, henkilökohtaista ja ihmissuhdekehitystä opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet potentiaalin kilpailla haastavissa perustutkinnon suorittaneissa vapaiden taiteiden opinto-ohjelmissa.

Morris Brown College on hyväksytty ja uudistettu korkeakouluopetukseksi Georgian ei-julkisissa toisen asteen koulutuskomissiossa (GNPEC), joka valtuuttaa ja säätelee valtion sisäisiä ei-julkisia operaatioita ja valtioiden ulkopuolisia toisen asteen oppilaitoksia ja kouluja, jotka toimivat tai tarjoavat opetusta Georgiassa. .

Sijainnit

  • Atlanta

    Martin Luther King Junior Drive Northwest,643, 30314, Atlanta

    Kysymyksiä