Keystone logo
Mount Aloysius College

Mount Aloysius College

Mount Aloysius College

Johdanto

Aloysius-vuori on kattava, taiteisiin ja tieteisiin perustuva korkeakoulu, joka on sitoutunut urasuuntautuneeseen opiskeluun. Katolisen perinteen juurtunut Mount Aloysius College on yksi 17 Mercyn tukemasta korkeakoulusta ja yliopistosta Yhdysvalloissa. Se on armon korkeakouluopetuksen konferenssin jäsen. 193 hehtaarin kampuksellamme asuu yli 70 suurta yritystä / ohjelmaa ja 16 NCAA-urheilutiimiä.

Mount Aloysius College tehtävänä on vastata yksilön ja yhteisön tarpeisiin laadukkailla koulutusohjelmilla uskonnollisten sisarusten perinteen mukaisesti. Jokaiselle opiskelijalle annetaan mahdollisuus hankkia tietoa ja kehittää elinikäiseen oppimiseen tarvittavia arvoja, asenteita ja osaamista ympäristössä, joka heijastaa vapaiden taiteiden suuntautumista ja katolista, juutalaiskristillistä perintöä.

Mount Aloysius -operaation integraatio-osasto yhdistää tehtävämme ja armon perusarvot kampuksen toimintaan, uskokokemuksiin, luokkahuoneen oppimiseen ja yhteisöohjelmiin. Arvostamme sitä, kuinka tärkeää on vastata armon sisarien esittämiin yhteiskunnallisiin huolenaiheisiin. Valmistelemme oppilaitamme olemaan tekemisissä sellaisten yhteisön kansalaisten kanssa, joilla on vahva tarkoituksen tunne.

Mount Aloysius College tarjoaa katolisen korkeakoulun, jonka uskonnolliset armon sisaret ovat perustaneet ja tukeneet. Se tarjoaa puitteet, joissa opiskelijoita kannustetaan syntetisoimaan uskoa oppimisen kanssa, kehittämään osaamista myötätuntoisesti, asettamaan kykyjä ja lahjoja muiden palvelemaan ja alkaa ottaa johtoasema maailman yhteisössä. Painopisteenä ovat oikeudenmukaisuus, vieraanvaraisuus, armo ja palvelu. Kollegion taiteiden perusopetussuunnitelma tarjoaa tarvittavan perustan johtajuudelle sekä tietämykselle ja taidoille monilla eri ammateilla. Vaikka akateeminen painopiste on ensiarvoisen tärkeää Aloysius-vuorella, College pitää myös hengellistä, kulttuurista, sosiaalista ja henkilökohtaista kasvua olennaisina tekijöinä opiskelijan kehityksessä.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Cresson

    Admiral Peary Highway,7373, 16630, Cresson

    Kysymyksiä