Keystone logo
Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Johdanto

Vuonna 1991 perustettu yliopisto on jo pitkään saanut mainetta monipuolisesta akateemisesta koulutusohjelmastaan ja motivoituneesta opiskelijakunnastaan. Kiinnostuneet opiskelijat voivat valita noin 50 opinto-ohjelmasta, joita opetetaan kolmessa osastossa Magdeburgissa ja kahdessa osastossa Stendalissa. Noin 130 professoria takaa erittäin hyvän henkilökunnan ja opiskelijan välisen yhteyden. Magdeburgissa on noin 4200 ja Stendalissa 2100 opiskelijaa. Talvikaudesta 2005/06 lähtien yliopisto on tarjonnut yksinomaan kandidaatin ja maisterin opinto-ohjelmia.

kansainvälinen

Yliopisto pitää yhteyttä yli 100 yliopistoon ympäri maailmaa. Tarjolla on lukuisia vaihto-ohjelmia ja useita kansainvälisesti suuntautuneita koulutusohjelmia.

Miksi opiskella Magdeburg-Stendalin yliopistossa?

Ota selvää, miksi Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences on paras valinta sinulle - ulkomailla oleskeluun ja tutkinto-ohjelmaan.

Nuori yliopisto

Sinulla ja Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences on paljon yhteistä. Esimerkiksi yliopisto perustettiin vuonna 1991, mikä tarkoittaa, että se on todennäköisesti ikäsi.

Innovatiiviset koulutusohjelmat

Jos harkitset opiskelua ulkomailla, kuten Saksa, nautit todennäköisesti uudesta ja jännittävästä. Täydellinen! Yliopisto tarjoaa uusia ja mielenkiintoisia tutkimusaloja, kuten soveltavat lapsuuden opinnot, turvallisuuden ja vaarojen ehkäisy sekä viittomakielen tulkkaus.

Kielikurssit ja kulttuuritapahtumat

Jos luet tätä, olet todennäköisesti jo oppinut ainakin vieraan kielen, nimittäin englannin. Loistava! Yliopisto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia laajentaa näköalojasi kielikurssien ja kulttuuritapahtumien avulla.

Saksan sydämessä

Molempien kohteiden keskeinen sijainti Saksassa mahdollistaa nopeat yhteydet Berliiniin, Hannoveriin tai Leipzigiin. Ihanteellinen retkille näihin kaupunkeihin!

Käytännölliset tutkimukset

Yliopisto keskittyy käytännönläheisiin opintoihin, jotka yhdistävät luokkahuoneessa tapahtuvan oppimisen käytännön kokemukseen liian teoreettisten luentojen sijaan, esimerkiksi lukiossa.

Alhaiset kustannukset

Jos olet aloittamassa opiskelijaelämääsi, ajattelet todennäköisesti opiskelijabudjettia. Ei ongelmaa! Lukukauden maksu on edullinen, ja Magdeburgissa se sisältää myös paikallisen kauttakulkujärjestelmän käytön. Asunnot Magdeburgissa ja Stendalissa ovat halpoja ja laadukkaita.

Vihreät kampukset

Opiskelijaelämä ei ole vain oppimisen lisäksi myös hauskaa! Opiskelijavaliokunta järjestää juhlia, urheilutoimisto pitää sinut aktiivisena ja vihreät kampukset sopivat erinomaisesti rentoutumiseen tunnin jälkeen.

Sijainnit

  • Magdeburg

    Hochschule Magdeburg-Stendal Dezernat II - SG Studentische Angelegenheiten Postfach 3655

  • Stendal

    Osterburger Straße 25, 39576, Stendal

Kysymyksiä