Keystone logo
Muhlenberg College

Muhlenberg College

Muhlenberg College

Johdanto

Muhlenberg College tavoitteena on kehittää riippumattomia kriittisiä ajattelijoita, jotka ovat älyllisesti ketteriä ja joille on ominaista halukkuutta perusteltuun ja kansalaiskeskusteluun, jotka ovat sitoutuneet ymmärtämään inhimillisen kokemuksen monimuotoisuutta, kykenevät ilmaisemaan ideoita selkeästi ja armosti, sitoutuneina elinikäiseen oppimiseen, varustettuna eettisellä tavalla ja kansalaisarvoja sekä valmistautuneet johtajuuden ja palvelun elämää varten. Akatemia on sitoutunut tarjoamaan älyllisesti tiukkaa koulutusta osallistavan ja monimuotoisen kampuksen yhteydessä; Uskomme vahvasti, että monimuotoisuus on välttämätöntä oppimiselle ja menestymisellemme moniarvoisena yhteisönä. Opetussuunnitelmassamme integroidaan perinteiset vapaat taiteet valittuihin preprofessioihin. Tiedekuntamme on intohimoinen opettamiseen, arvostavat läheisiä suhteita opiskelijoihin ja ovat sitoutuneet tutkimuksen pedagogiseen ja henkiseen merkitykseen.

Kaikki yhteisömme jäsenet ovat sitoutuneet kouluttamaan koko ihmistä kokemusten avulla luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Kunnioittaen luterilaisen kirkon historiallista perintöä ja jatkuvaa yhteyttä Amerikan evankelis-luterilaiseen kirkkoon, Muhlenberg rohkaisee, toivottaa tervetulleeksi ja juhlii erilaisia uskonnollisia perinteitä ja hengellisiä näkökulmia.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Allentown

    West Chew Street,2400, 18104, Allentown

    Kysymyksiä