Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Johdanto

Puhemiehen ilmoitus

Koska ainoana yliopisto, Mongolian University of Life Sciences (MULS) leimallisesti keskitytään koulutuksen, tutkimuksen ja innovaation alalla biotieteiden, jotka muodostavat ytimen talouden Mongolian joka tarjoaa laajan valikoiman opetusohjelmia, jotka ruokkivat tulevaisuudessa ammattilaisia ​​ja johtajia Mongolian yhteiskunnalle.

MULS on oppilaitos keskittynyt kehittämään ilmapiiri antaa meidän opiskelijoiden ja tutkijoiden vapautta kokonaan omistautua opintojaan. Tavoitteenamme on tulla johtavaksi tutkimuksellista yliopistossa, jossa professorit huippuosaamista koulutukseen ja tutkimukseen, vaikka opiskelijat eivät huippuosaamista opinnoissaan koska uskomme avain paljastamiseksi uutta tietoa on monitieteinen tutkimuksia, tutkimuksen, innovaation ja laajennus. Uskomme, että rooli soitamme toteuttamalla ympäristön kannalta kestäviä yhteiskunta on tärkeää, ja se on velvollisuutemme johtavana tutkimuksellista oppilaitos voimakkaasti harjoittaa filosofiaa Mission-Oriented Research and Education Kohti kestävää kehitystä päämääriä, että jokainen opiskelijan tulisi olla tarkkailijan, joka professori tulisi olla niin tietoon johtaja, joka toimittaa tieteellinen käsitys opiskelijoille yksinkertaisella lähestymistapaa, ja jokainen tutkija pitäisi olla omistaja korkean teknologian, joka perustuu T & K.

Olemme saavuttaneet merkittävää edistystä kansainvälistymiseen ja ovat vahvistaneet laitokset ulkomaisten yliopistojen, jotka paransimme akateemisen ja kulttuurivaihtoa. Tämän päivän yhteiskunnassa, vain todellinen henkinen käytännön asiantuntemus ja vahva ongelmanratkaisun voimavaroja voidaan varmistaa oman tulevaisuuden menestyksen. Tätä varten MULS on hyväksymässä erilaisten koulutus strategioita, joilla varmistetaan, että opiskelijat saavat korkeatasoista erityisosaamista, jolloin ne tulevat tuoreen ja dynaaminen kansalaiset tekevät merkittävän panoksen Mongolia.

NÄKEMYKSEMME:

Tullakseen maailman johtavista yliopisto

ARVOMME:

Suotuisa opetus ja oppimisympäristö Älykäs, luova ja vastuullinen tiimi Innostava ja hyvin motivoitunut opiskelija hyvän ihmisen aistit ja etiikka Johtamisen kehittämisen Vauras valmistuneet edistää maan kehitystä

MULS at a Glance

Perusti: 1942

Tiedekunta: Noin 411 tiedekunnan jäsentä

Opiskelijat

Yliopisto - Noin 9 086 Jatko ja ammattikäyttöön opiskelijat - Noin 2 630 Yhteensä - Noin 11 716

Kunnianosoitukset

16 akateemikot Mongolian Academy of Sciences, 7 tieteellisiä löytöjä, 17 State-palkinnon saajat

Kiinteistöomistus

Pääkampuksella - 12,4 hehtaarin /30.64 hehtaarin

Maaseudun koulutus laitos - 322,2 hehtaarin /796.17 hehtaarin

kirjastokokoelma

Keskustakirjasto maatalousministeriön - suurin akateeminen kirjasto maatalouden alalla, sisältää noin 162000 oppikirjoja, arviolta 820 käsikirjoituksen kohteita, ja 905 tiedelehtien, noin 60 e-kirjoja. Pääsy tämä kokoelma tarjoaa lähes 12 kirjaston henkilökunta jäsentä, jotka toimivat 3 kirjastossa salia.

Koulut ja instituutti

Mongolian University of Life Sciences koostuu 5 pääasiallinen akateemisen yksiköt - kouluissa ja 4 tutkimuslaitokset, jotka tarjoavat kursseja ja myöntää akateemisia tutkintoja.

nimeäminen

Tekemällä päätöksellä hallintoneuvoston yliopiston Englanti nimi yliopistoon nimeltä "Mongolian State University of maatalouden" muutettu muotoon "Mongolian yliopiston biotieteiden" heinäkuussa 2014 mennessä.

Sijainnit

  • Ulaanbaatar

    17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Kysymyksiä