Keystone logo
Nahda University

Nahda University

Nahda University

Johdanto

NUB perustettiin Itä-New Beni Suef Cityn keskustaan, aivan Kairo-Beni Suef -tietä pitkin. Se hetki, kun huomasimme, kuinka paljon huomiota koulutus tarvitsee, etenkin Ylä-Egyptissä, on sama hetki, kun huomasimme, että unelmamme rakentaa NUB on saavutettavissa. Yliopisto on paikka kasvattaa nuoria ja valmistaa koulutettuja sukupolvia, joille voimme antaa rakkaan kotimaamme kehittämisen.

NUB tarjoaa edistyneimmän koulutusmenetelmän rakentamaan ennakkoluulottomia sukupolvia, jotka voivat kilpailla eri työmarkkinoilla. NUB tarjoaa monipuolisia opintoja, jotka kattavat tärkeimmät tekniset, akateemiset ja erikoistuneet työt.

Akateeminen henkilökuntamme on merkittäviä tutkijoita, jotka toteuttavat ajan tasalla olevia tieteellisiä ja akateemisia koulutusmenetelmiä, joiden avulla opiskelijat voivat ymmärtää täysin aiheensa ja soveltaa oppituntiaan tehokkaasti työssä. NUB ei ole vain akateemisten opintojen paikka, vaan pikemminkin kehityksen keskus, jossa kehitämme opiskelijoiden älyllisiä taitoja ja annamme heille mahdollisuuden menestyä tutkimuksessa, akateemisessa ympäristössä ja sosiaalityössä. NUB tarjoaa opiskelijoilleen huippuluokan koulutusvälineitä ja valmistaa heitä tehtäväänsä kehitysjohtajina ohjelmilla, jotka edistävät heidän luovuuttaan, rakentavat taitojaan ja rikastuttavat mieltään.

Sijainnit

  • Beni Suef

    Beni Suef, Egypti

    Kysymyksiä