Keystone logo
Nakhchivan University

Nakhchivan University

Nakhchivan University

Johdanto

Nakhchivan University perustettiin vuonna 1999 Azerbaidzanin tasavallan oikeusministeriön ja aloitti toimintansa korkeakouluna. Yliopisto on ainoa yksityinen yliopisto, joka sijaitsee Azerbaidžanin pääkaupungin, Bakun, ulkopuolella.

Yliopistossa on 4 tiedekuntaa, 10 tuolia ja 6 keskusta. Tällä hetkellä 81 opettajaa harjoittelee noin 1 000 opiskelijaa. Niistä kuuluu ANASin jäseniä, lääkäreitä, professoreita, luennoitsijoita.

Lukuvuonna 2016-2017 yliopistossa opetetaan kandidaatin tutkintoja 15 erikoisalalla ja master-tutkinto 6 erikoisalalla.

Yliopistolla on runsaasti materiaalia ja teknistä perusta. On rakennettu upea yliopistokampus, joka koostuu 7 rakennuksesta ja apuvälineistä. Siellä on opetusrakennuksia, jotka ovat täysin arkkitehtonisesti ja pedagogisesti kehittyneitä, ja niissä on tyylikkäästi suunnitellut luentosalit ja opintotilat, mökit ja keskukset. Koulutusprosessissa käytetään viimeisimpiä muutostekniikoita.

67915_20180107Dh2Ck4wVlnF11lXA_jBMvc_large.png

On digitaalinen kirjasto, tieteellinen kirjasto, jossa on runsaasti vararahastoa, melko urheilukeskus ja kokoussali, moderni asuntola, jossa on kaikki mukavuudet ja kolmiportainen sosiaalipalvelukeskus.

Yliopisto tekee yhteistyötä 51 yliopiston kanssa. Se on mukana kolmessa kansainvälisessä koulutusorganisaatiossa. Yliopisto osallistuu kansainvälisiin ohjelmiin ja hankkeisiin.

Nakhchivanin yliopisto on arvostettu oppilaitos, jolla on ainutlaatuinen paikka Azerbaidžanin yliopistoissa. Päätavoitteemme on kouluttaa korkeasti koulutettua henkilöstöä itsenäisyyden turvaamiseksi, maan eheyden suojelemiseksi, kansallisten arvojen hankkimiseksi ja yhteistyöhön kehittyneiden maiden kanssa.

Yliopistossa olevat mahdollisuudet, joilla on vakava koulutusrakenne, ovat avain tämän tavoitteen saavuttamiseen. Näihin mahdollisuuksiin kuuluvat yliopistolle tarjottu valtionhoitaja, korkea akateeminen kurinpito, tiedekunnan jäsenten jatkuva ammattitaitoinen henkilökunta, korkea akateemisen kiinnostuksen saatavuus opiskelijoille, koulutusprosessin tarjoaminen uusimmilla tieto- ja viestintätekniikoilla ja niin edelleen. voidaan näyttää. Yliopisto-pohjainen luottojärjestelmä on lisännyt koulutuksen laatua, tieto- ja viestintätekniikan käyttöä ja vieraiden kielten oppimista. Pidämme tutkinnon suorittaneina aktiivisena yhteiskunnassamme yhteiskunnallis-taloudellisessa elämässä ja edustavat ihmisarvoamme maassamme ja kansakunnassamme monissa maissa, mikä on suurin saavutus.

67916_20180107vPGW1NGZ6VWG2vw5_A5j8M_large.png

Sijainnit

  • Nakhchivan

    Babak avenue, 1, Nakhchivan, Azerbaiyán, , Nakhchivan

Kysymyksiä