BSc Hons Food Science & Nutrition
Chatham, Yhdistynyt kuningaskunta
KESTO
3 up to 5 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen, Osa-aikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
18 Aug 2024
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2024
LUKUKAUSIMAKSUT
GBP 9 250 / per year *
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
* kotimaisten opiskelijoiden maksu | Kansainvälisten opiskelijoiden maksu: GBP 16 150
Johdanto
Opiskele kurssia, joka on suunniteltu erityisesti vastaamaan kasvavaan koulutetun teknisen henkilöstön tarpeeseen työskennellä kukoistavalla elintarvikealalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Opiskele kurssia, joka yhdistää runsaan valikoiman elintarviketieteen ja ravitsemustieteen moduuleja, jotka tarjoavat sinulle vankan pohjan kaikilla elintarviketuotannon ja elintarvikejärjestelmien näkökohdilla sekä tiedon ihmisen ravitsemuksen roolista elintarviketuotannossa.
Hyödynnä koko tiedekunnan henkilöstön asiantuntemusta, jotka työskentelevät muun muassa elintarvikejärjestelmissä, elintarvikkeiden jalostuksessa, ravitsemuksessa, tuotekehityksessä, ympäristöjohtamisessa, kestävässä pakkaamisessa, elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun hallinnassa, kemiallisissa ja mikrobiologisissa analyyseissä, lainsäädännössä ja standardeissa sekä eettisessä hankinnassa. , voit soveltaa tietojasi analysoidaksesi todellisia ruoka- ja yritysongelmia.
Sinut koulutetaan myös laboratoriotekniikoihin ja testaukseen, kestävyyden ja luovuuden parantamiseen sekä ilmastonmuutokseen puuttumiseen ravintoketjuissa, mikä antaa sinulle työllistymisen ja jatko-opintojen kannalta välttämätöntä kokemusta. Kurssi keskittyy myös digitaalisten teknologioiden soveltamiseen.
Tämä tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia pätevyyden ja kokemuksen, joka auttaa sinua löytämään työpaikan elintarvikealalta, joka on mahdollisesti suurempi kuin Yhdistyneen kuningaskunnan auto- ja ilmailuteollisuus yhteensä ja jolla on pulaa teknisesti koulutetusta henkilöstöstä.
Kesto
- 3 vuotta kokopäiväisesti
- 5 vuotta osa-aikaisesti
- 4 vuotta voileipä
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Opintosi tukemiseen on saatavilla useita taloudellisia tukivaihtoehtoja, mukaan lukien Aspire@Greenwich-palkinto opiskeluresursseista, jonka monet päätoimiset opiskelijat saavat.
EU-opiskelijat voivat saada stipendin opiskelunsa tukemiseksi. Ota yhteyttä yliopistoon saadaksesi lisätietoja.
Lue lisää apurahoista, opintolainoista, apurahoista ja stipendeistä. Tarjoamme myös neuvoja ja tukea budjetointiin, rahanhallintaan ja taloudellisiin vaikeuksiin.
Opetussuunnitelma
Vuosi 1
Opiskelijoiden on opittava seuraavia pakollisia moduuleja.
- Johdatus kestäviin elintarvikejärjestelmiin (15 opintopistettä)
- Elintarvikkeiden jalostus ja säilöntä (30 opintopistettä)
- Elintarviketieteen ja ravitsemuksen perusteet (30 op)
- Ravitsemuksen perusperiaatteet (15 op)
- Käytännön ja akateemiset taidot (30 op)
2. vuosi
Opiskelijoiden on opittava seuraavia pakollisia moduuleja.
- Kestävät elintarvikejärjestelmät, turvallisuus ja laadunvarmistus (30 opintopistettä)
- Elintarvike- ja prosessikehitys (30 opintopistettä)
- Advanced Nutrition for Food Scientists (30 opintopistettä)
- Johdatus elintarvikeinnovaatioon (15 opintopistettä)
- Biotieteiden tutkimus ja ammatilliset taidot (15 op)
3. vuosi
Opiskelijoiden on opittava seuraavia pakollisia moduuleja.
- Tutkimusprojekti (30 op)
- Uusi tuotekehitysaineisto (15 opintopistettä)
Opiskelijoiden on valittava 15 op tästä vaihtoehtoluettelosta.
- Tieteen harjoittelukurssi (15 op)
- Henkilökohtainen ja ammatillinen kehitys (15 opintopistettä)
Opiskelijoiden on valittava 60 opintopistettä tästä vaihtoehtoluettelosta.
- Ruokamarkkinointi ja kuluttajakäyttäytyminen (15 opintopistettä)
- Ruokamikrobiologia (15 op)
- Elintarvikkeiden pakkaus ja jätehuolto (15 opintopistettä)
- Advanced Food Analysis (15 opintopistettä)
- Elintarviketekniikan periaatteet (15 op)
- Kestävä kehitys, ympäristö ja eettinen johtaminen (15 opintopistettä)
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Valmistuneillamme on hyvät mahdollisuudet työllistyä elintarvikealalla elintarviketeknikoina, elintarviketurvallisuusteknikoina, tuotantoteknikoina, elintarviketuotteiden ja prosessien kehittämisessä, mukaan lukien ravitsemussuunnittelu, auditointi, ainesosatiede, laboratorioanalyysi, aistinvaraiset testaukset ja hankinnat. Tutkinto avaa myös mahdollisuuksia opetuksessa, korkeakouluissa ja tutkimuksessa sekä mediassa, markkinoinnissa, sääntelyelimissä ja kansalaisjärjestöissä/kansainvälisessä kehittämisessä.