Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New England College

New England College

New England College

Johdanto

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College on yksityinen, voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka sijaitsee keskeisellä New England -kaupunki Henniker, New Hampshire omistettu tarjota poikkeuksellisen koulutuksen perustutkinnon, jatko-ja tohtorikoulutettavia ympäri maailmaa.

Pohjois-pohjaisen ylioppilastutkinnon korkeimman tason yläpuolella US News and World Report raportoi New England College valmistaa oppilaita tavalla, joka on vankka, perusteellinen ja mielenkiintoinen. Me kutsumme sitä "kokemukselliseksi oppimiseksi" tai oppimalla tekemällä. Olipa kyse liike- tai filosofian kurssista, NEC-professorit sisältävät käytännön kokemuksen opetussuunnitelmaan, joten opiskelijat suorittavat yli tutkinto-ohjelman.

New England Collegessa on monia elementtejä, jotka voivat kiehtovaa sinua - ainutlaatuinen koulutusfilosofia, viehättävä kampuskohtaus tai kaikki toiminta, joka voi vaikuttaa henkilökohtaiseen muutokseen - ja saatat vain löytää, että se on oikea paikka sinulle. Tervetuloa!

Yhtäläiset koulutusmahdollisuudet

New England Collegen politiikka on hallinnoida kaikkia koulutusohjelmia ja niihin liittyviä tukipalveluja ja etuja tavalla, joka ei syrji opiskelijan tai tulevan opiskelijan rotuun, väriin, uskontoon, sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, ikään, kansalliseen alkuperään, fyysiseen tai henkiseen vammaisuuteen tai muihin ominaisuuksiin, jotka eivät voi olla laillisesti perustana tällaisten ohjelmien tai palvelujen tarjoamiselle. Lisäksi jokaisen laitoksen sisällä kannustetaan vähemmistö- ja naisopiskelijoiden soveltamista syrjinnän poistamiseen koulutuksen ja siihen liittyvien palveluiden säännöksissä sekä sellaisten menettelyjen luomiseksi, jotka takaavat tasavertaisen kohtelun ja tasavertaisen pääsyn palveluihin ja koulutukseen kaikille opiskelijoille lain edellyttämällä tavalla.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC yhdellä silmäyksellä

Campus : Henniker, New Hampshire on nopea 15 minuutin päässä valtion pääkaupungista (Concord, NH), 30 minuutin päässä suurimmasta kaupungista (Manchester, NH) ja 90 minuutin päässä Bostonista. Hotellihuoneet, kokoushuoneet ja oleskelutilat jakavat ympäröivän alueen kauniin 220 hehtaarin kampuksen ja Contoocook-joen.

Ohjelmat : 37 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, 12 maisterin tutkinto-ohjelmaa ja yksi tohtorikoulutusohjelma luovutetaan vapaataideteolli- suuteen ja painottaen kokemuksellista oppimista omalla ja suoritetulla tiedekunnalla.

Opiskelijat : Noin 1 000 kampuksella ja 900 verkko-opiskelijaa ja 900 jatko-opiskelijaa ympäri maailmaa osallistuvat New England Collegessa. NEC-kokemus on yhteistoiminnallinen ja tukeva. Erittäin monipuolinen, yli kolmasosa NEC: n opiskelijoista tunnistaa värin opiskelijoiksi.

Harrastukset : 18 eri urheilua, lukuisia urheilulajia ja yli 40 erilaista seuroja ja järjestöjä sekä loputtoman ajanvietettä hauskista aktiviteeteista ja tapahtumista tekevät NEC: stä helppoa tuntua. Ryhdy Pilgrim Nationiin!

Harjoittelut : NEC-opiskelijat ovat hyötyneet yli 1000 harjoittelupaikasta, jatkuvaa pääsyä reaalimaailmalliseen kokemukseen ja käytännön koulutusta aktiivisen yhteistyön avulla yhteistyökumppaneiden ja urakehityspalvelujen kanssa.

Mission & Vision

Mission Statement

New England College on luova ja tukeva oppimisyhteisö, joka haastaa yksilöt muuttamaan itseään ja maailmaa.

Visio

New England College on arvostetuin ja haluttu pieni yksityinen korkeakoulu New Hampshiressa, joka tunnetaan innovatiivisista akateemisista ohjelmistaan ​​ja kokemuksellisesta koulutuksesta.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Henniker

    98 Bridge Street, 03242, Henniker

  • USA Online

    USA Online, Yhdysvallat

    Kysymyksiä