Keystone logo
© Newcastle University
Newcastle University

Newcastle University

Newcastle University

Johdanto

Global Top 125 -yliopisto (QS World University Rankings 2023) Newcastlessa asuu 29 000 opiskelijaa 140 maasta.

Russell Groupin perustajajäsenenä olemme yksi vain 19 yliopistosta maailmassa – ja vain kolmesta Isossa-Britanniassa –, jotka saavuttavat viiden plus QS Star -luokituksen yleisen huippuosaamisen osalta (2022).

Voimme jäljittää alkuperämme vuonna 1834 perustettuun lääketieteen ja kirurgian korkeakouluun.

Nykyään yhdistämme maailman johtavan tutkimuksen maailmanluokan akateemiseen kokemukseen.

Maailmanlaajuinen johtaja, jolla on vahvuuksia ikääntymisen ja terveyden, datan, energian, kaupunkien ja luovan taiteen alalla, olemme edelläkävijöitä ratkaisuissa joihinkin maailman suurimmista haasteista. Ison-Britannian tutkimuksen huippuosaamisen viitekehyksessä 2021 42 % tutkimuksestamme arvioitiin maailman johtavaksi.

5 tähden opetuksen (QS Stars 2022) avulla koulutamme elämää. Opiskelijat haastetaan ja tuetaan oppimaan maailmanluokan asiantuntijoilta yli 185 perustutkinto- ja 300 jatkotutkinnolla.

Opiskelijan kokemus

Opiskelijoita tukevat täyden potentiaalinsa saavuttamisessa Opiskelijaterveys- ja hyvinvointipalvelumme, jotka tarjoavat neuvontaa, mielenterveys-, vamma- ja erityisoppimisen tukea sekä taloudellista tukea sekä uskon ja henkisyyden tukea.

Olemme kehittäneet verkossa toimivan Academic Skills Kitin auttamaan opiskelijoita tulemaan tehokkaiksi itsenäisiksi oppijoiksi.

Opiskelijakuntamme on Newcastlen kokemuksen ytimessä, ja se tarjoaa yli 180 opiskelijajohtoista yhdistystä ja yli 60 urheiluseuraa.

Huippu opiskelijakaupunki

Monikulttuurinen, elinvoimainen ja ystävällinen Newcastle on Koillis-Englannin pääkaupunki – yliopiston keskustan kampus on sen ytimessä.

Maailman 50 parhaan ja Ison-Britannian top 10 -opiskelijakaupungit, se on myös yksi Ison-Britannian edullisimmista (QS Best Student Cities, 2023).

Newcastle tarjoaa huippuluokan urheilua, vilkasta taideelämää, upeita ostosmahdollisuuksia ja jännittävää yöelämää. Se on myös lähellä kaunista maaseutua ja palkittuja rantoja.

Kampuksen ominaisuudet

50 hehtaarin kampuksemme Newcastlen keskustassa on opetuksen, tutkimuksen ja yhteistyön keskus. Se sisältää tilat tutkimusinnovaatioon, opetukseen ja oppimiseen sekä sitoutumiseen.

Opiskelijat hyötyvät palveluista, kuten palkitusta kirjastopalvelustamme ja Fyysisen virkistyksen ja urheilun keskus.

Pyrimme olemaan kestävä kampus, joka edistää aloitteita, jotka kannustavat opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme omaksumaan kestävän elämäntavan.

Ympäristösitoumuksemme on palkittu People and Planet University Leaguen First Class -palkinnolla.

  Jatko-opiskelijoiden virtuaalinen avointen ovien päivä - 17. toukokuuta

  Liity asiantuntijoihimme ja löydä tulevaisuutesi Newcastlen yliopiston kanssa

  Sijainnit

  • Newcastle upon Tyne

   Newcastle University, NE1 7RU, Newcastle upon Tyne

  Kysymyksiä