Keystone logo
© Newcastle University
Newcastle University Undergraduate programs

Newcastle University Undergraduate programs

Newcastle University Undergraduate programs

Johdanto

Newcastlen yliopisto

Global Top 125 -yliopisto (QS World University Rankings 2023) Newcastlessa asuu 29 000 opiskelijaa 140 maasta.

Russell Groupin perustajajäsenenä olemme yksi vain 19 yliopistosta maailmassa – ja vain kolmesta Isossa-Britanniassa –, jotka saavuttavat viiden plus QS Star -luokituksen yleisen huippuosaamisen osalta (2022).

Voimme jäljittää alkuperämme vuonna 1834 perustettuun lääketieteen ja kirurgian korkeakouluun.

Nykyään yhdistämme maailman johtavan tutkimuksen maailmanluokan akateemiseen kokemukseen.

Maailmanlaajuinen johtaja, jolla on vahvuuksia ikääntymisen ja terveyden, datan, energian, kaupunkien ja luovan taiteen alalla, olemme edelläkävijöitä ratkaisuissa joihinkin maailman suurimmista haasteista. Ison-Britannian Research Excellence Framework 2021 -tutkimuksessa 42 prosenttia tutkimuksestamme arvioitiin maailman johtavaksi.

5 tähden opetuksen (QS Stars 2022) avulla koulutamme elämää. Opiskelijat haastetaan ja tuetaan oppimaan maailmanluokan asiantuntijoilta yli 185 perustutkinto- ja 300 jatkotutkinnolla.

Opiskelijan kokemus

Opiskelijoita tukevat täyden potentiaalinsa saavuttamisessa Opiskelijaterveys- ja hyvinvointipalvelumme, jotka tarjoavat neuvontaa, mielenterveys-, vamma- ja erityisoppimisen tukea sekä taloudellista tukea sekä uskon ja henkisyyden tukea.

Olemme kehittäneet verkossa toimivan Academic Skills Kitin auttamaan opiskelijoita tulemaan tehokkaiksi itsenäisiksi oppijoiksi.

Opiskelijakuntamme on Newcastlen kokemuksen ytimessä, ja se tarjoaa yli 180 opiskelijajohtoista yhdistystä ja yli 60 urheiluseuraa.

Huippuopiskelijakaupunki Monikulttuurinen, eloisa ja ystävällinen Newcastle on Koillis-Englannin pääkaupunki – yliopiston keskustakampus on sen sydämessä.

Maailman 50 parhaan ja Ison-Britannian top 10 -opiskelijakaupungit, se on myös yksi Ison-Britannian edullisimmista (QS Best Student Cities, 2023).

Newcastle tarjoaa huippuluokan urheilua, vilkasta taideelämää, upeita ostosmahdollisuuksia ja jännittävää yöelämää. Se on myös lähellä kaunista maaseutua ja palkittuja rantoja.

Kampuksen ominaisuudet

50 hehtaarin kampuksemme Newcastlen keskustassa on opetuksen, tutkimuksen ja yhteistyön keskus. Se sisältää tilat tutkimusinnovaatioon, opetukseen ja oppimiseen sekä sitoutumiseen.

Opiskelijat hyötyvät palveluista, kuten palkitusta kirjastopalvelustamme ja Fyysisen virkistyksen ja urheilun keskus.

Pyrimme olemaan kestävä kampus, joka edistää aloitteita, jotka kannustavat opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme omaksumaan kestävän elämäntavan.

Ympäristösitoumuksemme on palkittu People and Planet University Leaguen First Class -palkinnolla.

Olitpa sitten ylioppilas, joka haluaa asua yksin ensimmäistä kertaa, jatko-opiskelija kumppanisi kanssa tai kuka tahansa perheenjäsen, voimme auttaa sinua löytämään asuinpaikan.

Opiskelijoiden sopimukset ovat 39 tai 40 viikkoa ja jatko-opiskelijoiden 50 viikkoa. Näin voit jättää tavarasi huoneeseesi, jos menet kotiin lyhyelle lomalle. Palvelumajoituksessamme ei ole ateriaa viikonloppuisin tai loma-aikoina.

Jos olet jatko-opiskelija ja sinulle tarjotaan 40 viikon sopimusta, voimme tarjota sinulle jatkoa kesän aikana toisessa asunnossa.

Tämä majoitustyyppi sopii myös osavuoden opiskelijoille. Jos pystymme tarjoamaan sinulle majoitusta, on vähimmäissopimusehto.

    Sijainnit

    • Newcastle upon Tyne

      Newcastle University, NE1 7RU, Newcastle upon Tyne

    Kysymyksiä