Keystone logo
© NKUA
National and Kapodistrian University of Athens

National and Kapodistrian University of Athens

National and Kapodistrian University of Athens

Johdanto

Nelivuotinen BA-ohjelma, jota opetetaan englanniksi ja joka on omistettu kreikkalaisen antiikin tutkimiselle. Ohjelman tarjoaa National and Kapodistrian University of Athens (joka perustuu sen filosofian kouluun). Se on suunnattu kansainvälisille opiskelijoille, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella antiikin Kreikan kulttuuria ja hankkia ensikäden tietoa joistakin Kreikan tärkeimmistä arkeologisista monumenteista ja kohteista, kuten Ateenan Akropolis ja Parthenon, Delphi ja Olympia. Ohjelma sisältää kreikkalaisen arkeologian, antiikin Kreikan historian ja kirjallisuuden sekä nykykreikan kursseja. Yli 180 vuoden akateemisella perinteellä National and Kapodistrian University of Athens takaa korkealaatuisen perustutkinto-ohjelman, joka perustuu kokemukselliseen oppimiseen ja tarjoaa sekä systemaattista kurinalaisuutta että kriittistä ja luovaa ajattelua.

Ajatus yliopiston perustamisesta Kreikkaan syntyi Kreikan itsenäisyyssodan, joka tunnetaan myös nimellä Kreikan vallankumous, rinnalla. National and Kapodistrian University of Athens , joka perustettiin virallisesti 14. huhtikuuta 1837, on Kreikan ensimmäinen yliopisto sekä Balkanin niemimaan että itäisen Välimeren alueen ensimmäinen yliopisto.

opiskelijat

Yli 68 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa on valittu opiskelemaan johonkin 43 osastostamme, jotka on jaettu yhdeksään kouluun.

Tarjolla on yli 200 maisteriohjelmaa, jotka kattavat erilaisia tieteenaloja ja taiteita. Neljä näistä jatko-ohjelmista tarjotaan yhteistyössä suurten tutkimuslaitosten kanssa, kuten Biolääketieteen tutkimuskeskus "Of Alexander Fleming", National Center for Scientific Research (NCSR) "Demokritos", Kreikan atomienergiakomissio jne. Yhteistyösopimuksia on tehty. perustettu 28 eurooppalaisen yliopiston kanssa tohtorin väitöskirjojen yhteisohjaukseen, joka kattaa kaikki yliopistomme akateemiset alat.

2 100 tiedekunnan jäsentä sekä tutkimus- ja teknistä henkilökuntaa auttavat sinua opinnoissasi ja tutkimuksessasi ja noin 1 000 hallintohenkilöstöä tukee sinua.
National and Kapodistrian University of Athens tiedekunta, tutkijat ja opiskelijat ovat omistautuneet tutkimustoiminnalle ympäri vuoden. Yhteensä 224 yliopistolaboratoriota sekä 11 kirjastoa ja 13 temaattista museota on jaettu kaikkiin kouluihin, jotka palvelevat koulutusta sekä perus- ja soveltavaa tutkimusta. Terveystieteen korkeakoulun 71 klinikalla tehdään myös kliinistä tutkimusta ja koulutusta. Ne toimivat Ateenan sairaaloissa (Attikon, Evangelismos, Hippokrateion, Laikon jne.) tai niihin liittyvien akateemisten osastojen tiloissa.

Yliopiston 9 kouluun on rekisteröitynyt 7 600 kansainvälistä opiskelijaa. Kannustamme kaikkia saapuvia opiskelijoita osallistumaan mahdollisimman moneen opiskelu- ja vapaa-ajan toimintaan.

tutkimus

National and Kapodistrian University of Athens on huippututkimusintensiivinen yliopisto, jossa tiedekunnan tohtori. ehdokkaat ja tutkijat haastavat jatkuvasti tiedon rajoja ja julkaisevat työnsä korkeatasoisissa tutkimuslehdissä. Tämän intensiivisen työn tuloksena NKUA sijoittui ensimmäiseksi Kreikan yliopistojen joukossa ja 41. sijalle maailman parhaiden yliopistojen joukossa Webometricsin Google Scholar Citationsin mukaan.

Tutkimus ja kehitys – yksilöllinen ja kollektiivinen, rahoitettu ja rahoittamaton – on akateemisen yhteisön prioriteetti, jonka tavoitteena on:

  • Kehitämme sisäisiä yhteistyömekanismejamme hyvien käytäntöjen edistämiseksi ja jakamiseksi,
  • Osallistuminen yliopiston tieteellisten ryhmien ja yksittäisten tutkijoiden toteuttamiseen tohtorin- ja tohtoritason tutkimushankkeissa yhteistyössä muiden Kreikan ja ulkomaisten laitosten tutkijoiden kanssa,
  • Osallistuminen koordinaattorina tai kumppanina eurooppalaisiin ja kansainvälisiin tutkimusprojekteihin,
  • Tutkimustaitojen kehittäminen perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille, joiden tulee osana opintojaan myös harjoitella laboratorioissa ja/tai yliopiston kliinisillä osastoilla, osallistua konferensseihin paperiesityksineen, keskusteluihin, seminaareihin, kaivauksiin, kirjallisiin lopputehtäviin jne. heidän opiskelualueensa jne.
  • Sitoutumisen lisääminen elinkeinoelämän kanssa sekä tutkimustulosten tunnistaminen, kartoitus, edistäminen ja taloudellinen hyödyntäminen, immateriaalioikeuksien turvaaminen patenttien hankinnalla ja spinoff-yritysten perustaminen.

Sijainnit

  • Athens

    University Campus, Zografou, Athens, Greece, 157 72, Athens

Kysymyksiä