Keystone logo
Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Johdanto

Northpoint Bible College tarjoaa monenlaisia ohjelmia ja tutkintoja. Ylioppilaisille tarjoamme Raamatun ja teologian kandidaatin tutkinnon sekä sarjan käytännön toissijaisia pääaineita. Tarjoamme myös yhden vuoden todistuksen ja Associate of Arts -tutkinnon raamatusta ja teologiasta. Valmistuneille tarjoamme maisterin käytännön teologiassa.

Northpoint Bible College sijaitsee Haverhillin monipuolisessa kaupungissa Koillis-Massachusettsissa, aivan laajan Merrimack-joen rannalla. Se on yksi valtion vanhimmista yhteisöistä ja sijaitsee vain 20 mailin päässä merestä. Verovapaita ostoksia on saatavilla läheisessä New Hampshiressa, joka rajoittuu kaupunkiin. Tietotekniikka ja tutkimustoiminta kukoistavat Haverhillin liikealueilla. Virkistystoiminta on runsasta, mukaan lukien neljä 18-reikäistä golfkenttää, laskettelualue, kaksi ratsastusakatemiaa, julkinen luistinrata ja purjehdusohjelma. Asukkaat nauttivat myös kävelystä, lenkkeilystä ja lintujen tarkkailusta (Haverhillissä asuva kalju kotkien väestö kasvaa) Merrimack-joen varrella. Veneily joella on myös suosittu paikallinen harrastus. Junayhteys on saatavilla Haverhillin keskustasta Bostoniin. Vain 45 minuutin päässä Boston tarjoaa Northpoint -opiskelijoille runsaasti kulttuuri- ja koulutusresursseja ja kolme ammattilaisjoukkueita - neljännen joukkueen ollessa vain 45 minuuttia kauempana.

Northpoint Bible College -tutkinnot (kampuksella ja verkossa) on akkreditoitu täysin Raamatun korkeakoulutuksen yhdistyksen kautta.

Sijainnit

 • Haverhill

  South Main Street,320, 01835, Haverhill

  • Grand Rapids

   44th Street Southwest,2100, 49519, Grand Rapids

   Kysymyksiä