Keystone logo
Oak Hills Christian College

Oak Hills Christian College

Oak Hills Christian College

Johdanto

Oak Hills Christian College on kristillinen ( OHCC ) akateeminen yhteisö, jonka tehtävänä on tarjota raamatullisesti keskitettyä korkeakoulutusta, myötävaikuttaa Christlikenessin kasvuun ja valmistaa opiskelijoita tehokkaaseen palveluun kodeissaan, urallaan, kirkoissaan ja yhteisöissään.

Tehtävänsä suorittamiseksi Oak Hills Christian College on kristitty, joka käyttää perustutkinnon suorittaneiden korkeakoulutuksen keinoja, mukaan lukien Raamatun tutkiminen keskeisenä tekijänä kristillisen elämän ja maailmankuvan muodostamisessa; ihmisen ajattelun, historian ja kulttuurin tutkiminen; kristillisen palvelutyön teorian ja taitojen tutkiminen; ja tämän oppimisen soveltaminen ministeriö- ja harjoittelukokemuksiin.

Tämä akateeminen ohjelma toteutetaan kristillisen korkeakouluyhteisön yhteydessä, jossa kaikkia jäseniä kannustetaan kohtelemaan toisiaan kunnioittavasti Jumalan kuvaksi tehtyinä henkilöinä. Oak Hills pyrkii palvelemaan laajaa joukkoa päteviä opiskelijoita, jotka tunnustavat uskoa Kristukseen ja haluavat raamatunkeskeistä koulutusta. Tämä koulutussäätiö tarjotaan tutkintomme johtavien ohjelmien kautta.

Sijainnit

  • Bemidji

    Oak Hills Road Southwest,1600, 56601, Bemidji

    Kysymyksiä