Keystone logo
Ozark Christian College

Ozark Christian College

Ozark Christian College

Johdanto

Ozark Christian College ( OCC ) visio on kirkastaa Jumala evankelioimalla kadonneita ja rakentavia kristittyjä ympäri maailmaa. Ozark Christian College tehtävänä on kouluttaa miehiä ja naisia kristilliseen palvelukseen tutkintoa myöntävänä raamatullisen korkeakoulun laitoksena. Painotetaan saarnaministerien, lähetyssaarnaajien, palvontaministerien, nuorisoministereiden ja lasten ministerien ammatillista valmistelua. Raamatullista ja käytännön koulutusta tarjotaan myös niille, jotka palvelevat muissa kuin ammatillisissa tehtävissä, kuten vanhimmat, diakonit, raamatunkoulun opettajat ja nuorten sponsorit.

Ozark Christian College pyrkii kirkastamaan Jumalaa tekemällä hänen tahtonsa.

Visio Ozark Christian College korkeasta akateemisesta tasosta on poikkeuksellisten, kentällä testattujen professoreiden ansiota. Verkko-opiskelijat saavat myös saman erinomaisen raamatun- ja palveluskoulutuksen palvellessaan kampuksen ulkopuolella. Yli 50 vaaditun tunnin raamatuntunnilla Ozark-opiskelijat perustuvat Raamatun tuntemukseen ja käytäntöön.

Ozarkin yleisurheilulla on useita kansallisia ja alueellisia mestaruuskilpailuja viiden yliopiston joukkueryhmän joukossa. Myös sisäiset urheilulajit antavat kaikkien opiskelijoiden kilpailla ja pitää hauskaa. Ozarkin taideohjelmat tarjoavat mahdollisuuksia musiikille, draamalle ja muulle. Läheisyytemme yli tusinaan laskuvarjohyppyjärjestöä, kuten Christ In Youth, Good News Productions ja Rapha International, antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia vielä useammilta valtakunnan johtajilta.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Joplin

    North Main Street,1111, 64801, Joplin

    Kysymyksiä