We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© BIMM University
Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Johdanto

Point Blank Electronic Music School

Yhteenveto perustettu Lontoossa vuonna -94 ja äänestivät maailman "Best Music Production & DJ School", jonka lukijat DJ Mag, Point Blank opettaa luovaa prosessia tehdä musiikkia korkeimmalla tasolla. Käyttämällä asiantuntija ohjaajien, state-of-the-art tilat ja kansainvälisesti tunnustettu akkreditointi, monet onnistuneet valmistuneet ovat läpäisseet ovensa kuten Claude VonStroke, Goldie, Nicole Moudaber, Leona Lewis, AlunaGeorge, Patrick Topping, Gemma Cairney, Monki, Felix Jaehn - lista jatkuu ...

Koulu sijaitsee Lontoossa ja LA, ja tarjoaa myös innovatiivisia online-kursseja. London kampus Shoreditch tarjoaa musiikin tuotanto kursseja, äänitekniikan, musiikki liike, laulu, radio tuotanto ja DJ kursseja - kaikki opetti erittäin kokeneita ammattilaisia ​​kaikilta alueen musiikkialalla, mukaan lukien aktiivinen musiikintuottajien ja Grammy-palkittu lauluntekijöiden.

Ohjaajat ovat kaikki musiikki- alan asiantuntijoita ja ovat työskennelleet artistien kuten Pharrell Williams, Suuri hyökkäys, Bob Marley ja Depeche Mode. Opiskelijat oppivat state-of-the-art studiot johon ne on rajoittamaton pääsy. Tämä sisältää 48 kanavaa SSL Duaalisuus Delta ja Audient työpöydät, uusimmat laitteet Native Instruments ja Pioneer ja paljon muuta.

Point Blank tarjoaa HE ja tutkintoihin. BA (Hons) Musiikin tuottaminen ja Sound Engineering on käytettävissään tutkimussuunnitelma Lontoossa, kun taas CertHE ja DipHE kursseja tehdään verkossa etäopiskeluna, kaikki akkreditoitu Middlesex University.

Koulussa on opiskelijoita eri puolilta maailmaa tutkimalla niiden kanssa, mukaan lukien Yhdysvallat, Intia, Ranska, Espanja, Brasilia, Afrikassa ja Australiassa. Online kursseja myös sitä, että opiskelijat voivat saavuttaa tunnustettu pätevyys opiskellessaan kaikkialta maailmasta.

 1. Työnäkymien Point Blank hyödynnetään sen erinomaiset yhteydet musiikkiteollisuuden. Kautta koulun yhteyksiä opiskelijoiden pääsyä harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja kansainvälisesti tunnettu organisaatiot kuten Defected, Universal, BBC, huuhtelu, NTS, Mute ja paljon muuta. Sisällä Point Blank Radio kurssien on yleistä, että 100% luokan löytää alan työllisyyttä. Opiskelijat ovat menneet löytää työtä BBC Kiss, Huuhtele ja jopa aloittaa oman asemia, kuten Tutka Radio. In-house levy on jaettu iTunes, Spotify, YouTube, Beatport ja enemmän, opiskelijat voivat esittää kappaleita luovutusta halutessaan. Opiskelija voi myös löytää työtä edistettävä koulun YouTube-kanavalla ja sosiaalisia verkostoja yli 1,5 miljoonaa fania. Presidentti Universal Records sanoo, "Universal tukee mitä Point Blank tekee ja antaa mielellään etenemisen reittejä opiskelijoille, jotka osoittavat todellista lahjakkuutta ja päättäväisyyttä".
 2. Kurssi ja Luennoitsijat Point Blank kumppaneita Middlesex University vahvistamaan niiden tutkintoa Lontoossa sekä niiden korkeakoulututkinnon jotka toimitetaan verkossa. Point Blank ohjelmat palkitaan ja laatu taattu Middlesex University. Kaikki opiskelevat tutkintoa Lontoon saada uusinta studioissa joihin heillä on rajoittamaton pääsy. Tähän sisältyy myös SSL Duality Delta, Audient 48 Channel, TLAudio ja Oram miksauspöydät ja paljon muuta. Online-Cert / DipHe vastaa joko yhden tai kahden vuoden oppiarvo. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada käytännön kokemusta musiikkialalla ja saamme tunnustettu pätevyys. Luottojen saatu onnistuneesti päätökseen kurssien tunnistaa HE laitosten ympäri maailmaa - antaa opiskelijoille mahdollisuuden edetä päälle viimeisen vuoden oppiarvo. Opiskelija voi myös hyödyntää Point Blank asiantuntija ohjaajien, erinomaisia ​​tiloja ja käytännön kädet tyyli opetuksen ottamatta akateemista tietä. Tulet vielä saavuttaa talon Point Blank Diploma suoritetusta kurssin.
 3. Uni Tilat Point Blank on ainoa koulu Isossa-Britanniassa, jossa on 48-kanavainen SSL Duality Delta SuperAnalogue ™ konsolin. Tilat on 12 ammattilainen studiot, joissa opiskelet sekä 5 ylimääräistä käytäntö studioita erilaisia ​​valvontalaitteen, että oppilaat voivat varata ulkopuolella tutkimuksen tuntia työstämään musiikkia. Keskeinen hub alueella myös varmistaa, että opiskelijat voivat verkostoitua ulkopuolella oman välittömän luokkia, jonka avulla musiikin tuotanto, radio- ja laulu opiskelijat voivat tehdä yhteistyötä paikan päällä edun. DJ Studio sponsoroi Pioneer DJ uusimmat laitteet kuten CDJ2000nxs, DJM2000nxs, DDJ-SX ohjaimet, PLX-1000 levysoittimet ja paljon muuta. Elävät Sound Engineering opiskelijat saavat käytännön kokemusta työskentelevät viisi live-esityksiä eri Lontoon paikat sekä saada käytännön kokemusta Islington O2 Academy. Voit ottaa valokuvan kiertue here (lisää linkki kuvaesittelyä) 4. City Life Perustuu Hoxton, Point Blank on keskellä hip East London. On olemassa monia riippumaton levy ja muotiliikkeitä sekä klubeja, baareja, kahviloita ja kukoistava elävää musiikkia näyttämöllä. Lähin maanpäällinen asema on Hoxton kun Old Street on 10 minuutin kävelymatkan päässä on erinomaiset liikenneyhteydet.
 4. Student Support Point Blank on nimetty toimihenkilö auttaa tukea opiskelijoille asunnon etsimisessä, tarjoaa paperityötä ja yhdistää opiskelijoiden ennen kurssin.
 5. Pääsyvaatimukset tutkintoa vaatii yleensä 160 UCAS pistettä tai vastaava kokemus.

Music Production & live Sound Engineering Diplomi vaatii 4 GCSE kulkee vähintään luokan C (musiikki ja Englanti parempana).

Sillä Radio Broadcasting Diploma, normaali vähimmäisvaatimukset pääsyvaatimukset ovat 1 A Level ja matematiikan ja Englanti kieli GCSE-todistukset palkkaluokkaan "C" tai yläpuolella.

Sijainnit

 • London

  London, Yhdistynyt kuningaskunta

 • Los Angeles

  Los Angeles, Yhdysvallat

  Kysymyksiä