Keystone logo
Pennsylvania State University, Erie

Pennsylvania State University, Erie

Pennsylvania State University, Erie

Johdanto

Penn State Behrendillä on historia ja tulevaisuus kehittää ajattelijoita, luojaa ja innovaattoreita, jotka rakentavat mahdollisuuksia haasteista, osaamista uteliaisuudesta ja osaamista potentiaalista.

Valmistamme tutkinnon suorittaneita, jotka ovat valmiita menestymään ammatissaan, intohimoisesti työstään, sitoutuneet elinikäiseen oppimiseen, ovat avoimia uusille kokemuksille ja erilaisille näkökulmille ja joilla on monitieteinen tieto ja globaali ja eettinen näkemys-kaikki kriittisiä menestyäkseen jatkuvasti muuttuvassa maailman.

Voimaannamme oppilaitamme erittäin sitoutuneilla opetus-, tutkimus- ja luokan ulkopuolisilla mahdollisuuksilla yhdistettynä erottuvaan avoimen laboratorion oppimis- ja löytämismalliin, joka yhdistää opiskelijat liike-elämän, teollisuuden, alumnien ja yhteisön kumppaneiden kanssa-tarjoamalla heille todellisia kokemuksia hyötyä näistä kumppaneista.

Tarkoituksellisesti kehitämme valmistuneita, jotka ovat laajalti tunnustettuja panoksestaan ammatteihinsa, yhteisöihinsä ja ympäröivään maailmaan.

Sijainnit

Sijainnit
  • Erie

    College Drive,4701, 16563, Erie

    Kysymyksiä