
Ravintola- ja catering-ala
Helsinki, Suomi
KESTO
KIELET
Suomalainen
TAHTI
Pyydä vauhtia
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Aug 2023
LUKUKAUSIMAKSUT
Pyydä lukukausimaksuja
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin. Ravintola- ja catering-alan perustutkintoon voi hakea meille yhteishaussa ja jatkuvassa haussa. Päätoiminen opiskelupaikka on Töölön kampus.
Ravintola-ala on monipuolinen ja kansainvälinen ja tarjoaa useita mahdollisuuksia erilaisiin työuriin. Käytännön taitoja opitaan opetusravintola Perhossa, työelämässä kotimaassa ja ulkomailla. Perustaidot kehittyvät ammattitaitoisiksi monipuolisissa ja vauhdikkaissa työympäristöissä – ravintolan keittiöissä ja asiakaspalvelutehtävissä. Opintoja voit suorittaa myös Perho Liiketalousopiston verkkokampuksella. Jokaisen opiskelijan opinnot etenevät oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.