MasterPhDLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
PERHO CULINARY, TOURISM & BUSINESS COLLEGE Ravintola- ja catering-ala
PERHO CULINARY, TOURISM & BUSINESS COLLEGE

Ravintola- ja catering-ala

Helsinki, Suomi

Pyynnön kesto

Suomalainen

Pyydä vauhtia

Hakemuksen jättämisen määräaika

Aug 2023

Pyydä lukukausimaksuja

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Lue lisää

Johdanto

Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin. Ravintola- ja catering-alan perustutkintoon voi hakea meille yhteishaussa ja jatkuvassa haussa. Päätoiminen opiskelupaikka on Töölön kampus.

Ravintola-ala on monipuolinen ja kansainvälinen ja tarjoaa useita mahdollisuuksia erilaisiin työuriin. Käytännön taitoja opitaan opetusravintola Perhossa, työelämässä kotimaassa ja ulkomailla. Perustaidot kehittyvät ammattitaitoisiksi monipuolisissa ja vauhdikkaissa työympäristöissä – ravintolan keittiöissä ja asiakaspalvelutehtävissä. Opintoja voit suorittaa myös Perho Liiketalousopiston verkkokampuksella. Jokaisen opiskelijan opinnot etenevät oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Bachelor in Global Hospitality Management
    • Marbella, Espanja
  • Bachelor in International Culinary Arts Management
    • Écully, Ranska