Keystone logo
Peru State College

Peru State College

Peru State College

Johdanto

Peru Valtion History

Peru Valtion "Campus Thousand Oaks," jäsen Nebraska Statewide Arboretum, lepää kukkuloilla historiallinen Kaakkois Nebraska Missourijokea. Kollegio tarjoaa yhdistelmän innovatiivisten verkossa ja perinteiseen opetukseen ja jatko-ohjelmia, kuten online-jatkotutkintoja koulutukseen ja organisaation johdon. Nebraska ensimmäinen college, perustettiin vuonna 1867 opettajana koulu kanssa samassa rakennuksessa ja 60 opiskelijaa, on muuttanut viime vuosisadalla ja puoli osaksi state-of-the-art laitos tarjoaa monipuolisia, monitahoinen opetusohjelmiaan noin 2400 opiskelijaa. Peru State on pitkään ollut alkulähde johtamisen, korvaamaton voimavara ja työyhteisöjä, sekä lähde aikaan valmistuneiden tunnettuja hyvästä koulutusta ja ammatillista pätevyyttä. Kollegio on nauttinut huomattavaa tukea valtion Nebraska, yli $ 50 miljoonan kampuksen saneerauskohteisiin rahoitetaan viime vuosikymmenen aikana. Vaikka me palvelemme opiskelijoita ympäri maailmaa, Peru State säilyttää erityinen sitoutuminen palvelemaan asukkaiden ja tarpeet Kaakkois Nebraska yhteisön kautta koulutuksen, tutkimuksen ja julkisen palvelun ohjelmia.

Tehtävä

Kouluttamisessa yksilön yhteiskunnan hyväksi, Peru State viljelevät kyky ja taipumus elinikäiseen oppimiseen edistämällä riippumatonta tutkimusta ja edistää arvon tiedon ja löytö. Innovatiivisten ja jatko-ohjelmia, Nebraska ensimmäinen college edelleen sitoutunut tekemään tärkeän panoksen alueen tulevaisuuden ja valtion. Vision Peru State on kollegio valinnan edistää huippuosaamista ja opiskelija saavutus kautta sitoutuminen kulttuurin, joka edistää tutkimuksen löytö ja innovaation.

Arvot

Educational sitoutuminen on aktiivinen lähestymistapa opetukseen ja oppimiseen, joka huomioi opiskelijoiden erilaisuus ja luo kulttuurin omistuksen, osallisuuden ja johtaminen. Se valtuuttaa kaikki opiskelijat ja työntekijät yhdistää henkilökohtaisesti oppimiskokemuksen, toiset ja yhteiskunta luomalla mahdollisuuksia suoraa osallistumista oppimiseen. Kihloissa opettajien ja opiskelijoiden yrittää ymmärtää ja kunnioittaa eri näkökulmista etsittäessä ratkaisuja ongelmiin avulla tiedustelu ja tutkimus. Tämä prosessi helpottaa löytämään uusia ideoita ja parempia käytäntöjä. Nämä löydöt yhdessä jatkuva pohdinta ja sitoutumista palveluun, vaalitaan innovaation tuloksena asteittainen muutos, joka hyödyttää yhteiskuntaa.

Tavoitteet

Peru State pyrkii juurruttaa meidän opiskelijoiden:

 • tehokkaan viestinnän taidot;
 • tietokone ja informaatiolukutaito;
 • itsenäistä kriittistä ajattelua ja älykkyyttä muutosta;
 • valmistelu ottamaan sosiaaliset ja kansalaistaidot johtotehtäviä;
 • kykyä harjoittaa älyllisesti, eettisesti, esteettisesti ja fyysisesti antoisaa elämää.

Jäsenyydet ja akkreditointi

Peru State on akkreditoitu Higher Learning komissio. The College on akkreditoitu organisaatio vuodesta 1915 lähtien. Vuonna 2012 Perussa valtio sai jatkuvan akkreditointi seuraavien 10 vuoden Higher Learning komissio. Kollegio sai parhaan mahdollisen arvioinnin tuloksen, ilman seurata vierailuja tai muuta raportointia tarvitaan, sijoittamalla se eliittiin instituutioiden alueella. Peru State on pysyvä akkreditointi kansallinen neuvosto akkreditointi opettajankoulutuslaitos. Täysjäsenyys ylläpidetään American Association of Colleges opettajankoulutuksen ja American neuvoston Education. Kollegio on myös perustajäjäsenelle Nebraska neuvoston opettajankoulutuslaitos. Peru State kuuluu laitos Nebraska State College System.

Kansainväliset opiskelijat:

On täytettävä Englanti kielitaitovaatimukset

Esitettävä selvitys Englanti kielitaitoa. Sinun on todistettava Englanti kielitaitoa jollakin seuraavista tavoista: a. Testaus Englanti kielen vieraana kielenä (TOEFL) 550 ilman § pisteet alle 56 (paperipohjaiset) 79/80 (Internet-pohjainen) 213 ilman § pisteet alle 22 (tietokonepohjainen) b. English3 - vähintään pisteet 72 c. International Englanti Language Test System (IELTS) Vähintään pisteet 6,5 d. SAT SAT Minimi: Lukeminen 440, Englanti

Pääsymaksut

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Peru

  Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

 • USA Online

  USA Online, Yhdysvallat

  Kysymyksiä