Keystone logo
Pierpont Community & Technical College

Pierpont Community & Technical College

Pierpont Community & Technical College

Johdanto

Etsitkö lisää mahdollisuuksia elämässä? Haluatko uran, josta olet intohimoinen? Tarvitsetko edullista, laadukasta koulutusta?

Siitä Pierpont Community & Technical College on kyse. Haluamme auttaa sinua aloittamaan uuden elämänpolun. Olitpa vasta valmistumassa lukiosta, etsit parempia työmahdollisuuksia tai haluat aloittaa uuden uran, Pierpont voi auttaa sinua.

Pääkonttori sijaitsee Fairmontissa, WV, palvellen 13-läänin aluetta ja muita kampuksia Monongalian, Marionin, Harrisonin, Lewisin ja Braxtonin läänissä. Pääkampuksemme on jaettu Fairmont State University -yliopiston kanssa, jonka avulla voimme antaa opiskelijamme suuremman yliopiston tilat ja tarjota samalla henkilökohtaista huomiota, johon olemme ylpeitä. Et ole vain yksi kasvot joukosta täällä.

Tarjoamme yli 40 Associate of Arts, Associate of Applied Science ja Certificate of Applied Science -tutkinto-ohjelmaa. Kulinaarisista taiteista ilmailuun, meillä on jokaiselle jotakin. Olemme erikoistuneet valmistelemaan opiskelijamme käytännön, käytännön uraan kahdessa vuodessa tai vähemmän. Täydennyskoulutusosastomme tarjoaa myös erilaisia kursseja, joiden avulla voit laajentaa taitojasi, kehittää uusia taitoja ja edetä urallasi.

Sijainnit

  • Fairmont

    Locust Avenue,1201, 26554, Fairmont

    Kysymyksiä