We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Plymouth State University

Plymouth State University

Plymouth State University

Johdanto

Plymouth State University on alueellinen kattava yliopisto tarjoaa rikkaan, opiskelija-keskittynyt oppimisympäristö, jonka ilmoittautuminen on noin 4300 ylempää ja noin 3000 jatko-opiskelijoille. 170 kampusalueemme tarjoaa New England klassisen ilmeen yhdistettynä ajan tasalla palvelut, kuten Lamson kirjasto ja Learning Commons; Boyd Science Center; Langdon Woods, LEED-sertifioitu, ympäristötietoisia Residence Hall; ja PSU uusin Lisäksi Welcome Center ja Ice Arena.

Vuonna 1871 perustettu opettajana koulu, Plymouth State University on osa yliopiston System of New Hampshire ja akkreditoitu New England Association of kouluissa ja oppilaitoksissa.

Kaupungissa New Hampshire portti Valkoiseen vuoristoon ja järvien alueen viehättävässä kaupungissa Plymouth, PSU on muutaman minuutin hiihtokeskuksissa, järvet ja puistot ja vain kahden tunnin päässä Boston.

PSU Facts

historia

Vuonna 1871 perustettu opettajana koulu Osa yliopiston System of New Hampshire Jatko-ohjelmia alkoi vuonna 1948

opiskelija Profiili

4105 opiskelijaa 2088 miesopiskelijoilla 2017 naisopiskelijat 1346 Ensimmäisen vuoden opiskelijat 20 keskimääräinen opiskelija-ikä 2130 opiskelijat

tiedekunnan Profile

193 professorit ja ohjaajat 84%: lla on tohtorin tai terminaalin tutkinto alansa 16: 1 opiskelija-to-tiedekunnan suhde (sisältää UG & GR)

Perustutkintoa Opetus (2014 - 2015)

In-State: $ 10.700 Out-of-State: $ 18.780

Campus Profile

Akkreditoitu New England Association of kouluissa ja oppilaitoksissa 52 perustutkintoa suuret yhtiöt ja 60+ perustutkintoa alaikäisten yli 75 jatkotutkinto ja sertifioinnin ohjelmia tieteen, taiteen, liike, ja koulutus. Opiskeluun sisältyy Master of Arts, Master of Arts Opetus, Master of Business Administration, Master of Education, Master of Science, Certificate of Advanced Jatko Studies, ja kasvatustieteiden tohtori 21 keskimääräinen perustutkintoa luokan koko 345,000+ volyymit kirjastomme 80 + opiskelija seurojen ja järjestöjen NCAA Division III - 24 urheilujoukkueelle School Värit: vihreä ja valkoinen School Mascot: Panthers 170 hehtaarin ja 47 rakennukset

historia

Plymouth State University kehittynyt Holmes Plymouth Academy, joka juontaa juurensa 1808 edelläkävijä instituutio opettajankoulutukseen. Jo 1836 pastori Charles Brooks luennoi ennen lainsäätäjän New Hampshire ja koko valtion aiheesta normaalia kouluissa. "Säädöksenä perustamiseen ja hallintaan valtion normaalin koulu parempaan opettajien koulutukseen" hyväksyttiin vuonna 1870.

Johtokunnan sijaitsee New Hampshire State Normal School Plymouth vuonna 1871; kaupungin Plymouth oli tarjonnut Holmes Plymouth Academy ja muuta tukea uuteen kouluun. Vuonna 1874, vähintään 20 vuotta ennen järjestelmän yritettiin muulla koulutuntien maassa, luokka ja lukioissa Plymouth oli järjestetty koulutusta koulujen valvonnassa normaalin koulun. Uusi koulurakennus (Rounds Hall) ja uusi asuntola rakennettiin vuonna 1890.

Vuonna 1911 Dr. Ernest L. Silver, jossa kokemusta superintendentti koulujen ja rehtorina Pinkerton Academy, aloitti 35-vuotisen hallinnon koulussa, joka näki koulun kasvaa kypsyyttä, sekä ammatillisesti fyysisesti. Hovirunoilija Robert Frost, joka opetti kierroksilla Hall ja elivät kampuksella vuodesta 1911 kautta 1912, kirjoitti tohtori Silver, kun 75 vuotta toimielimen ja 35 vuotta täyttävä Dr. Silver puheenjohtajakaudella vuonna 1946: "Me kaikki olemme Mr. Silver kiitollisuudenvelassa suurille ja liberaali miten hän kannusti meidän individualities sekä opettajien ja opiskelijoiden allaan. Menin Plymouth hänen kanssaan, kun hän aloitti presidenttikautensa ja olen pysynyt ystävällinen kiinnostusta koko 35 vuoden hänen epätavallisen pitkä annon. Se lämmittää sydämen rauhoittaa katsoa mitään mikä jatkuu niin onnistuneesti tässä maailmassa palasia. "Vuonna 1927, American neuvoston opettajien yliopistot arvioitiin Plymouth Normaali School ja arvioivat sen Grade opettajakunta-luokitus on todennut siitä lähtien. Vuonna 1939 New Hampshire valtion lainsäätäjä virallisesti tunnustettu lisää painoarvoa laitoksen muuttamalla sen nimeäminen Plymouth opettajakunta ja, vuonna 1963, Plymouth State College yliopiston System of New Hampshire. Vuonna 1948 College tarjosi ensimmäisen jatkotutkintoja. Vuonna 2003 valtion lainsäätäjä muutti toimielimen nimi Plymouth State University tunnustuksena valikoima ja syvyys sen ohjelmointia.

Tänään, Plymouth State University on alueellinen kattava yliopisto tarjoaa rikkaan, opiskelija-keskittynyt oppimisympäristö, jatko, ja muiden kuin perinteisten opiskelijoille. PSU tarjoaa 50 perustutkintoa suuret yhtiöt ja 70 alaikäisiä. Sen lisäksi erinomainen ohjelmia koulutuksessa, liike, humanististen, taiteen ja luonnon ja yhteiskuntatieteissä; keskukset ja laitokset meteorologian, ympäristö, New Hampshire tutkimuksia, ja maaseudun kumppanuudet ovat tunnusmerkki tutustuttamisohjelmilla.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Plymouth

    17 High Street, , Plymouth

Kysymyksiä