We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Johdanto

Industrial and Systems Engineering (ISE) on ammattiala, joka keskittyy optimaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja toteuttamiseen järjestelmätason näkökulmasta.

Olemme monitieteinen suunnitteluosasto, joka kattaa laajan valikoiman suunnittelutoimintoja. ISE huolehtii tuotteiden ja palvelujen suorituskyvyn suunnittelusta ja parantamisesta tehokkuuden, tuottavuuden, laadun ja luotettavuuden, kustannustehokkuuden, asiakastyytyväisyyden ja ympäristövaikutusten yhteydessä.

Kuten voitte kuvitella, ISE on laajalti kysytty monissa organisaatioissa, aina teollisuusyrityksistä, pankeista, logistiikkayrityksistä ja ministeriöistä vakuutusyhtiöihin jne. ISE antaa tällaisille organisaatioille mahdollisuuden saada parempaa vastinetta rahalle ja auttaa ihmisiä parantamaan elintasoaan. Perustamisestamme lähtien 1960-luvulla olemme sitoutuneet paitsi tarjoamaan korkealaatuista koulutusta myös edistämään akateemista tutkimusta. Pyrimme säilyttämään asemamme johtavana osastona alueella, innovatiivisissa käytännöissä opetuksessa ja oppimisessa, soveltavassa tutkimuksessa ja tiedonsiirron edistämisessä.

Teimme myös aktiivisesti yhteistyötä teollisuuden kanssa yhteisten tutkimushankkeiden, konsulttien ja opetusyritysten järjestelmien kautta.

Tämä vahva yhteistyö sekä paikallisten että alueellisten teollisuudenalojen kanssa yhdessä sen erinomaisten tilojen ja henkilöstön asiantuntemuksen kanssa tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden uppoutua tähän yhteistyöympäristöön, josta on heille suurta hyötyä valmistuessaan.

Tärkeimmät tutkimusalueet

 • Kehittyneet materiaalinkäsittelytekniikat
 • Tarkkuustekniikka (erittäin tarkan työstötekniikan valtion avainlaboratorio)
 • Tuotesuunnittelu ja pienentäminen
 • Älykäs valmistus ja robotiikka
 • Toiminnot ja toimitusketjun hallinta
 • Ilmailu- ja kuljetuslogistiikka

Kampuksen ominaisuudet

  Sijainnit

  • Hong Kong

   General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

  Kysymyksiä