Keystone logo
Providence Christian College

Providence Christian College

Providence Christian College

Johdanto

Providenceilla on maailmankuva ja raamatullinen vakaumus siitä, että kaikki totuus on Jumalan totuus. Uskomme, että mikään koulutus ei ole täydellistä, jos Jumala ja hänen sanansa puuttuvat ja että klassisen liberaalin taiteen koulutussäätiö valmistaa tutkinnon suorittaneitamme tuleviksi johtajiksi ja hyveellisiksi kansalaisiksi.

Providencein perustajat perustivat nelivuotisen taiteiden ohjelman, joka heijastaisi Jeesuksen Kristuksen herrausta näkyvästi reformoidusta, raamatullisesta näkökulmasta. Kaikki ohjelmat on suunniteltu opettamaan Raamatun, Jumalan erehtymättömän ja väärän sanan mukaisesti. Providence on sitoutunut tiukkaan, kokonaisvaltaiseen ja tieteidenväliseen taiteiden opetussuunnitelmaan, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuus ajatella kriittisesti, arvioida erilaisia maailmankatsomuksia, nähdä selvästi kristillisestä näkökulmasta, osoittaa luovuutta ja harjoittaa ympäröivää maailmaa.

Providence Christian College tehtävänä reformoiduksi kristilliseksi instituutioksi on antaa opiskelijoille mahdollisuus perustaa vankasti raamatulliseen totuuteen, perusteellisesti kouluttaa vapaita taiteita ja osallistua täysin kirkkoonsa, yhteisöönsä ja maailmaansa Jumalan kunniaksi ja palvelukseksi. ihmiskunnalle.

Sijainnit

  • Pasadena

    East Walnut Street,464, 91101, Pasadena

    Kysymyksiä