Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Paul Smith's College

Paul Smith's College

Paul Smith's College

Johdanto

Kun se tulee cookie-cutter korkeakouluissa, Paul Smithin on kaikkea muuta. Itse asiassa, olemme ainoa 4 vuoden college sisällä rajojen maailmankuulun "ikuisesti villi" Adirondacks.

Opiskelijat Paul Smithin College kokemus käytännön koulutusta, jossa yhdistyvät todistettu ura koulutusta mielekkään tutkia itsensä, yhteiskunnan ja maa:

  • jos olet metsätalouden suuri, voit olla rooli kestävää hallintaa opiston 14000 hehtaarin kokoisella tontilla
  • jos olet kalastusta ja villieläinten pääaineen, opit koodata ja seurata eri lajien
  • jos olet yrittäjyyteen liiketalous suuria, voit kirjoittaa toimiva liiketoimintasuunnitelma paikalliskääntöpainike

Living ja oppiminen täällä vaatii erityistä eräänlainen opiskelija - joku arvostaa runsaasti luonnon maiseman ja käsittää henkemme luovan omavaraisuutta. Me kutsumme itseämme Smitties. Kuulostaa? Puhutaan!

Missiomme

Paul Smithin poikkeaa college Amerikassa. Sijaintimme ja historiallinen perintö tarjoavat opiskelijoille erinomaiset mahdollisuudet käytännön oppimisen aloilla ympäristönäkökohtiensa metsänhoidon, vieraanvaraisuus ja enemmän. Ainutlaatuinen lähestymistapa on yhdistää kokemuksellista ja perinteisen oppimisen avulla luokkahuoneessa kuin käynnistää pisteen kenttätyön, laboratorio- tutkimus, harjoittelupaikkoja ja työpaikka-kokemus.

Tämän seurauksena Paul Smithin College valmistuneet saanut vankka akateeminen tausta, luottamusta ja reaalimaailman kokemus menestyä valitsemaansa aloilla.

Mission Statement

Paul Smithin College aktiivisesti kouluttaa opiskelijat voivat tulla tuottavia kansalaisia ​​yhdistämällä kokemusperäistä ja perinteistä opetusta kautta sitoutumistamme löytö, kuria ja luovuutta. Meidän Paul Smithin College yhteisö, kotipaikka sisällä Adirondack Park, edistää taloudellista, sosiaalista ja ympäristön kestävyyttä.

Miksi Paul Smithin? Se Tietoja Experience

Tässä kaava: Meidän tutkijoita + tiedekunnan + sijaintimme = college kokemus et saa mistään muualta.

Noin 900 opiskelijaa Paul Smithin on tiivis, tukeva, ja tunnollisesti "vihreitä" college yhteisö. Tarjoamme 17 kandidaatin ja seitsemän Associate koulutusohjelmissa.

Vuodesta Campus Ura

Yhdeksän kymmenestä Smitties - sitähän me kutsumme Paul Smithin alumni - maa työtä tai mennä grad koulussa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. Valmistuneista myös ympäristönäkökohdat päättäjät, ruoka autoyrittäjää, puistonvartijoiden, keinona johtajat, ja Fortune 500 toimitusjohtajat.

Life Adirondacks

He eivät soita meille College of Adirondacks turhaan. Meidän kampus sijaitsee sisällä kuuden miljoonan hehtaarin Adirondack Park - ja kun elää täällä, et tullut Adirondacker. Meillä on metsämiehet Team ja mestaruuden lumikenkäilyä joukkue. Ja joka helmikuussa, voit kerätä tuhansia muiden Adirondackers at Saranac Lake juhlia East Coast pisimpään Winter Carnival. Lämpimällä säällä lainata yhden opiston kanootteja, vaeltaa kilometrejä polkuja kotiovellesi, tai puuttua kampuksen korkea köydet kurssi. Talvella voit lyödä sisätiloissa kampuksen kiipeilyseinä ja Olympic laskettelurinteitä Whiteface Mountain vain 30 minuuttia tietä.

Mitä Voiko Paul Smithin kokemus sinua?

Tule itse. Ajoittaa kampus käynti tai puhua tunnustukset upseeri soittamalla (800) 421-2605 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Paul Smiths

    New York 30,7777, 12970, Paul Smiths

    Kysymyksiä