Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Johdanto

Vuonna 1882 Pacific Union College on Adventtikirkon kristillinen opisto on vahva taiteet perinne. Sydämessä sijaitseva Kalifornian Napa Valley, college tarjoaa täysin akkreditoitu nelivuotisen ohjelman ja korostaa akateemista huippuosaamista, aito hengellinen kokemus, ja palvelua paikallisia ja maailmanlaajuisesti yhteisöjä.

PUC-ajatus

Pacific Union College on Adventtikirkon oppimisen yhteisö tarjoaa erinomaisen Kristus-keskeinen koulutusta, joka valmistelee opiskelijoita tuottavaa elämää hyödyllisiä ihmisen palvelua ja tinkimätön henkilökohtaista koskemattomuutta.

ACADEMICS

College on tunnustettu kansallinen taiteet college US News & World Report vuodesta 2009. Aiemmin PUC sijoittui huipputason Länsi alueellisen Colleges luokka 17 peräkkäisenä vuotena. PUC on ylläpitänyt keskeytyksettä akkreditointi Länsi liitto kouluissa ja oppilaitoksissa Senior College ja University komissio (WSCUC) vuodesta 1951. Vuonna 2011 WSCUC uudistettu PUC täyden akkreditointia kautta keväällä 2018. Oppilaitos on myös hyväksytty akkreditoivan Association of Adventtikirkon koulujen, ja yliopistot. College palveluksessa on yli 90 kokopäiväistä professorit ja tarjoaa yli 70 astetta ja ohjelmia, mukaan lukien osakkuusyritys, kandidaatin ja maisterin tutkinnot. A13: 1 opiskelija-to-opettaja-suhde tarjoaa erinomaista akateemista tukeen ja ohjaukseen. PUC eläkeläiset huomattavasti yli kansallisen keskiarvon Major kenttäkokeissa (MFTs), jossa on 95. prosenttipiste sijoitusta tai edellä osastojen matematiikan ja psykologian vuonna 2015. PUC on pitkät perinteet korkeat hyväksynnän hinnat lääketieteen ja hammaslääketieteen koulujen ja jatko-ohjelmia. Alumni ovat osallistuneet Loma Linda University, UC Davis School of Law, UCLA, Yale, ja arvostettuja instituutioita. Tiedekunnan sisältää Fulbright Tutkijat ja National Science Foundation apurahan voittajat.

Usko ja palvelut

Kymmenet päivittäin raamatuntutkistelua, rukousryhmiä, ja palvonta mahdollisuudet tapahtuvat eri kampuksella. Opiskelija osallistuu yli 20 yhteisön tavoittamisohjelmia palvelemaan paikallisia naapureita ja hädänalaisia ​​eri puolilla maailmaa. Kampuksella PUC kirkon täyttyy useita kertoja viikon aikana kuin kampuksen perhe kokoaa palvomaan. Usko ja oppimisen integroitu luokkahuoneessa, jossa Christian professorit hoivata opiskelijoiden akateemista ja henkinen matkoja. PUC on lähettänyt yli 1300 opiskelija lähetyssaarnaajaa palvelemaan maissa kuten Chilessä, Tsekin tasavalta, Kazakstanin, Kenia, Marshallinsaaret, ja Etelä-Koreassa. School tauot ovat ihanteellisia kertaa palvelemaan opiskelijoille, jotka harjoittavat pitkän aikavälin hankkeisiin Nicaraguassa, Fidži, Brasilia, ja Arizona.

Sijainti

PUC on Napa Valleyn vain neljän vuoden college. Kohdetta kampus sijaitsee 70 mailia pohjoiseen San Franciscossa ja 60 mailia itään Tyynellemerelle. Kampuksen oli tunnustettu kaunein college kansakunta Newsweek. College ylläpitää yli 30 kilometrin vaellus ja pyöräilyreittejä. Albion Retreat ja Learning Center, PUC kampuksen Mendocino Coast, toimii kotipesä luokissa ja retriittejä. PUC Northern California sijainti tarjoaa helpon pääsyn virkistys- ja viihde San Franciscon lahden alueella, Sacramento Valley, Lake Tahoe, ja sen jälkeen.

Historiamme

PUC Tarina alkaa seitsemännen päivän adventistit, joka on pitkään ollut vahva sitoutuminen koulutukseen. Vuoden 1800 ja 1900, kirkon perustettu oppilaitoksiin lähellä suurten asutuskeskusten Pohjois-Amerikassa.

Vuonna 1874 kirkon perusti ensimmäisen college Battle Creek, Michigan. Muutamaa vuotta myöhemmin, nopeasti kasvava California kirkon alkoi etsiä hyvä paikka koulu Pohjois-Kaliforniassa.

Viisitoista mailia pohjoiseen Santa Rosa, viinitarhoja Healdsburg, he löysivät ihanteellinen ominaisuus ja osti asettaa, täysin kalustettu aluejaon aivan Healdsburg pääkatu. Healdsburg Academy avasi siellä 11. huhtikuuta 1882 kaksi opettajien ja kaksikymmentäkuusi opiskelijoille. Vuonna 1899, vastaamaan laajenevan opetussuunnitelmaan, koulun nimi muutettiin Healdsburg College. Vuonna 1906 siitä tuli Pacific Union College.

Vuonna 1909 kirkon osti Angwin Resort vuoristossa edellä St. Helena. Ne osti maata ja sen rakennukset $ 60.000 ja PUC oli omistettu nykyisellä Angwin sivusto 29 syyskuu 1909. Lomakeskuksen hotellissa, keilahalli, ja mökit tuli asuntoloita, luokkahuoneissa, ja tiedekunnan koteihin. Opiskelijat ja tiedekunnan työskennelleet yhdessä rakennuksen muita rakenteita, usein käytetään puutavaran korjattu College omaisuutta.

Ajan kampuksen näki muutokset ja seikkailuista kasvava maan. Muutokset tiloja ja ohjelmia oli tapahtunut muutoksia kulttuurin ja kehittäminen, mukaan lukien tulevat ja menevät of meijerissä, kanala, ja vastaaville kursseille blacksmithing ja kotitalouden. Ajan college lisäsi liikunta suurten, ilmailun ja elokuva & televisio-ohjelmia, ja muut nykyajan koulutusaloilla. Koulu on aina ollut vahva koulutus, uskonto, ja tiedeohjelmia, erityisesti keskittyä ja menestystä ennen lääketieteen kursseja.

PUC oli ensimmäinen koulu täyttää kirkkokuntien hallituksen Regents standardit college akkreditointia, vuonna 1932. Vuonna 1933 PUC akkreditoitiin Luoteis Association of Secondary ja korkeakouluissa, toinen ensin Adventist korkeakouluissa. Akkreditointi Länsi liitto kouluissa ja oppilaitoksissa tuli vuonna 1951.

Yksi PUC: n merkittäviä osuuksia adventistista järjestelmä oli käyttöönotto jatko työtä vuonna 1934 perustamalla erittäin onnistunut kesän ohjelma nimeltään Advanced Raamattukoulun. Kun 1936 istunnon koulun siirrettiin Washington, DC, ja tuli Adventtikirkon teologinen seminaari.

Tänään opiston kauniin luonnon helmassa ja Kalifornia tyyli jatkuvasti tervetulleita satoja opiskelijoita vuosittain, tarjoten yhteisö todellisen oppimisen ja henkinen aitous.

Sijainnit

  • Angwin

    Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä