Keystone logo
Raffles Singapore

Raffles Singapore

Raffles Singapore

Johdanto

Perustettuaan ensimmäisen yliopiston Singaporeen vuonna 1990, Raffles on kasvanut toimimaan 19 korkeakouluna ja yliopistona 18 kaupungissa 12 maassa .

Joustavan koulujen välisen siirtojärjestelmän avulla opiskelijat voivat opiskella missä tahansa Rafflesin korkeakoulujen ja yliopistojen verkossa, uppoutua eri kulttuureihin ja kokea elämää ulkomailta.

Rafflesiin ilmoittautuneet henkilöt hyötyvät laadukkaasta koulutuksesta, jolla on hyvin monipuolinen käytännön kokemus alan kannalta. Näin he voivat parantaa uransa mahdollisuuksia .

Opiskelu monikansallisessa ympäristössä mahdollistaa opiskelijoiden laajentamisen henkilökohtaiseen verkostoonsa, altistuu kansainvälisille perspektiiveille ja parantaa merkittävästi uramahdollisuuksia kotimaahansa ulkopuolella.

Ymmärrämme kokonaisvaltaisen koulutuksen kehittämällä ylivertaisia ​​ajatteluprosesseja, viestinnän hallintaa ja perusteellisten ja tehokkaiden työtapojen hankkimista.

Opetussuunnitelmamme ja pedagogiikka on suunniteltu toimialoittain ja asiaankuuluviksi. Opiskelijamme ovat voineet innovoida luovuudella. Opiskelijamme saavat taidot ylittävät paljon ammattitaidon ja asiantuntemuksen ja asettavat heidät menestykseen.

Näkemyksemme

Visiomme on olla johtava koulutusryhmä.

Tehtävämme

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta koulutusta ja siihen liittyviä palveluja instituutioiden verkoston kautta.

Arvomme ja kulttuurimme

Tarjoamme oppimisympäristön, joka johtaa onnistuneisiin uran kasvatuksellisiin kokemuksiin, jotka edistävät:

  • Sosiaalinen vastuu
  • Ammatillinen huippuosaaminen työllistyvyyden kannalta
  • Analyyttinen ajattelu ongelmanratkaisuun
  • Luovuus innovaation edistämiseksi
  • yrittäjyys

Sijainnit

  • Singapore

    51 Merchant Rd, 058283, Singapore

Kysymyksiä