Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar

Johdanto

Raffles University Iskandar on perustanut Raffles Iskandar Sdn. Bhd., Yhteisyritys Raffles Education Corporation Limitedin ja Iskandar Investment Groupin jäsenen Education @ Iskandar Sdn Bhd: n (EISB) kanssa. Raffles University Iskandar on aasialaista malesialaista yliopistoa, joka ylpeilee käytännönläheiseksi yliopistoksi, jossa on intensiivisiä opetussuunnitelmia ja käytännön käytännön kokemuksia, jotka valmistavat opiskelijoita tulevaisuuden uransa ajan. Malesian korkeakoulutusministeriö (MOHE) hyväksyi yliopiston 31. lokakuuta 2011.

Raffles University Iskandar toimii tällä hetkellä väliaikaisissa tiloissa Menara Kotarayalla, Jalan Trusissa, Johor Bahruissa, kehittää huipputason kampuksen 65 hehtaarin tontilla Iskandar Malesian EduCityssä. Raffles University Iskandar strateginen sijainti Iskandarissa asettaa yliopiston turvalliseksi ja kasvavaksi talouden ja kulttuurin kehitykselle. Opiskelija voi odottaa elävää ja dynaamista oppimiskokemusta, joka näkyy heidän muutoksensa maailmanluokan ammattilaisiksi.

Näkemyksemme

Visiomme on olla Malesiassa johtava yliopisto.

Tehtävämme

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta koulutusta. Tämä toteutetaan käyttämällä viimeisimpiä opetus- ja oppimismenetelmiä, toimintoperusteista tutkimusta, yhteistyötä teollisuuden kanssa ja osallistumista yhteisöön.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Johor Bahru

    Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya, , Johor Bahru

Kysymyksiä