Gastronomian ja kulinaarisen taiteen kandidaatti
Recep Tayyip Erdogan University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Rize, Turkki
Kieli (kielet
Turkkilainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta.
Tutkinnon suorittamisen jälkeen valmistunut voi päättää tehdä nimiä keskenään sekä kansainvälisten ruoka- ja juomayritysten sekä hotelliyritysten keittiöihin. Opiskelija, joka on suorittanut perustutkintonsa, voi jatkaa akateemikkona uraa tutkijan tutkinnolla, joka ilmaisee maisteri- ja tohtorikoulutuksen. Kun olet suorittanut tämän ohjelman onnistuneesti, opiskelet maisteriksi ja tohtorin tutkinnoksi muilla tieteenaloilla, jotka hyväksyvät tämän alan opiskelijoita.