
Gastronomian ja kulinaarisen taiteen kandidaatti
Rize, Turkki
KESTO
KIELET
Turkkilainen
TAHTI
Pyydä vauhtia
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2023
LUKUKAUSIMAKSUT
Pyydä lukukausimaksuja
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta.
Tutkinnon suorittamisen jälkeen valmistunut voi päättää tehdä nimiä keskenään sekä kansainvälisten ruoka- ja juomayritysten sekä hotelliyritysten keittiöihin. Opiskelija, joka on suorittanut perustutkintonsa, voi jatkaa akateemikkona uraa tutkijan tutkinnolla, joka ilmaisee maisteri- ja tohtorikoulutuksen. Kun olet suorittanut tämän ohjelman onnistuneesti, opiskelet maisteriksi ja tohtorin tutkinnoksi muilla tieteenaloilla, jotka hyväksyvät tämän alan opiskelijoita.