MasterPhDLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
Recep Tayyip Erdogan University Gastronomian ja kulinaarisen taiteen kandidaatti
Recep Tayyip Erdogan University

Gastronomian ja kulinaarisen taiteen kandidaatti

Rize, Turkki

Pyynnön kesto

Turkkilainen

Pyydä vauhtia

Hakemuksen jättämisen määräaika

Sep 2023

Pyydä lukukausimaksuja

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Lue lisää

Johdanto

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen valmistunut voi päättää tehdä nimiä keskenään sekä kansainvälisten ruoka- ja juomayritysten sekä hotelliyritysten keittiöihin. Opiskelija, joka on suorittanut perustutkintonsa, voi jatkaa akateemikkona uraa tutkijan tutkinnolla, joka ilmaisee maisteri- ja tohtorikoulutuksen. Kun olet suorittanut tämän ohjelman onnistuneesti, opiskelet maisteriksi ja tohtorin tutkinnoksi muilla tieteenaloilla, jotka hyväksyvät tämän alan opiskelijoita.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Kulinaristiset ja gastronomiset tieteet
    • Barcelona, Espanja
  • Gastronomian tutkinto
  • Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
    • Ottawa, Kanada