Keystone logo
© Eva Dang
Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Johdanto

Korkeimman kalibraation koulutus

Richmond on vuonna 1972 perustettu amerikkalainen kansainvälinen yliopisto, joka sijaitsee Länsi-Lontoossa, jossa on kaksi kampuksella Richmond Hillissä ja lähellä Kensington High Streetia. Vuodesta 1981 lähtien yliopisto on myöntänyt Yhdysvaltojen tutkintotodistukset, jotka ovat akkreditoineet Keski-Amerikan korkeakoulutuskomissio. Yksi uusimmista saavutuksista, joita Richmond on ylpeä voidessaan ilmoittaa, on saanut valtuudet palkita opiskelijat omilla UK-asteillaan elokuusta 2018 alkaen, koska Privy Council on äskettäin myöntänyt opetusharjoittelupaikkoja (TDAP).

Yliopisto on ensimmäinen ja ainoa Iso-Britannian yliopisto, jolle on myönnetty valtuudet myöntää kaksinkertainen opettajan tutkinto, mikä tarkoittaa, että opiskelijat saavat Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen tutkinnon, joka vaikuttaa valtavasti tutkinnon suorittaneihimme etsimällä työllistymismahdollisuuksia ja tekemällä heistä erottuvat väkijoukosta.

Kensingtonin kampuksen rakennukset St Albans Grovessa ja Ansdell Streetissä avattiin vuonna 1978 kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijoille sekä kaikille jatko-opiskelijoille. Maaliskuussa 1988 Kensingtonin kampus laajensi nuoria katuja ja viimeksi Kensington High Streetiä.

Yliopisto on ainutlaatuinen yksityisten instituutioidensa akateemisten standardien mukaisessa opetusmenetelmässä yhdistäen amerikkalaisen Liberal Arts -järjestelmän ja Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulututkinnon, mikä antaa kilpailijoillemme valmentajille mahdollisuuden löytää uusia työpaikkoja joko Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdysvallat

Yliopistotutkinnot tarjoamme tutkia laaja-alaisia ​​aiheita ja ohjelmia, jotka mahdollistavat laaja-alaisen koulutuksen, kun taas jatko-ohjelmat sisältävät mahdollisuuden ottaa erityisiä valinnaisia, jotka määrittelevät tutkinto vähäinen / suuri. Tämän yksityisen yliopiston tarjoamat keskeiset hyödyt ovat muun muassa akateemisen mentoroinnin ja opetuksen aika (keskimäärin 15 tuntia viikossa) kuin missään muussa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistossa. Keskitytään voimakkaasti kansainvälisten mahdollisuuksien edistämiseen laaja-alaisesti luottokelpoisilla ja integroitu harjoittelu ja opiskella ulkomailla ohjelmia meidän opetuskeskuksissa Italiassa (Roomassa ja Firenzessä).

Tarjoamme opetustehokkuutta ja tarjoamme taloudellista tukea USA: n ja Iso-Britannian apurahoille, jotka perustuvat ansioihin ja akateemisiin saavutuksiin, ja ovat äskettäin ottaneet käyttöön uuden kansainvirkamiehen Plus Scholarship for Fall 2018 -ohjelman, joka osaltaan vähentää huomattavasti oppilaiden lukukausimaksun velkaa tutkinnon suorittamisen jälkeen. Meidän apurahamme voidaan yhdistää muiden Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen rahoituksen kanssa ja myöntää käytettävissä olevia vaihtoehtoja, joita kehotamme oppilaitamme hakeutumaan sisääntulovaatimusten täyttämisen yhteydessä.

three people sitting in front of table laughing together

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 syytä valita Richmond

 1. Dually-akkreditoitu Iso-Britannia

 1. Apurahat, jotka voivat vähentää opiskelijamaksua

 1. Joustava American Liberal Arts -järjestelmä, laaja yhteydenotto ja mentorointi (keskimäärin 15 tuntia viikossa)

 1. Integroitu harjoittelu (Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja merentakaisissa maissa)

 1. Kaksi Lontoon kampuskokemusta (Richmond

Kansainvälinen näkökulma

Asuminen ja opiskelu yhdessä opiskelijoista yli sadasta maasta ovat valmiita maailmaan, jossa kyky kommunikoida tehokkaasti kansallisten ja kulttuuristen rajojen yli on yhtä arvokasta kuin perinteinen akateeminen saavutus. Richmondin koulutus tarjoaa globaalin näkökulman ja interaktiivisen opiskeluympäristön, joka edistää moninaisuutta, tiimityötä ja johtajuutta. Koska se on liberaali, amerikkalainen kansainvälinen yliopisto, se keskittyy rikastuttamaan opiskelijoiden kokemusta kansainvälisessä ympäristössä ottaen huomioon monikulttuuriset näkökohdat. Se kannustaa oppilaita muodostamaan omat mielipiteensä ja olemaan harkitseva muiden kanssa tekemällä päätöksiä tai tekemällä kurssihankkeita sekä kehittämään yksilöllisiä vahvuuksiaan ja ammattitaitoaan tulevina kansainvälisin tiiminjohtajina.

woman holding book on bookshelves

Becca Tapert / Unsplash

Kaksi kampuskokemusta Lontoossa

Sen lisäksi, että jännitystä elää jossakin maailman vilkkaimmista ja kosmopoliiteista kaupungeista, Lontoossa on ilmeisesti upeita resursseja ja oppimismahdollisuuksia luokkahuoneen ulkopuolella. Richmondin kursseilla tuodaan myös kaupungin elämä - sen ihmiset, instituutiot, politiikka, ongelmat ja historia luennoiksi ja kurssihankkeiksi. Lisää kaikki tähän tukevaan kansainväliseen tiedekuntaan, joustavaan opetussuunnitelmaan, jonka avulla voit tutustua tärkeimpien erikoistumisesi ulkopuolella oleviin aiheisiin, pieniin luokkiin ja kampuksiin kahdessa Lontoon kauneimmassa kaupunginosassa, ja löydät Richmondin erinomaisen paikan ansaita kaksi perustutkinnon tai maisterin tutkintoa tunnustettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa

Richmond Hillin kampus

Ensimmäiset ja toisen vuoden opiskelijat osallistuvat Richmond Hillin kampukseen. Kampus sijaitsee upealla kuuden hehtaarin alueella Richmond Hillin yläosassa, joka on yksi Lontoon halutuimmista alueista. Vaikuttava uusgotiikkinen rakennus, joka rakennettiin vuonna 1843 ja moderni viiden tason kirjasto, talon luokkahuoneet, atk- ja tiedelaboratorioita, taidetta ja valokuvaustiloja sekä auditorio.

Kampuksella on myös opiskelija-asuntoja, ruokasali, opiskelijan yhteinen tila sekä tiedekunnan ja hallintovirasto. Myös monikäyttöinen urheilukenttä tennis, lentopallo, koripallo ja mini-jalkapallo (jalkapallo). Valmistuttuaan kaksi vuotta Richmond Hillin kampukselle, opiskelijat siirtyvät kampukselle Lontoon Kensingtonin kaupunginosassa viimeisten kahden vuoden opiskelunsa ajan.

Kensingtonin kampus

Kolmannen vuoden, neljännen vuoden ja jatko-opiskelijat osallistuvat Lontoon keskustaan ​​Kensingtonissa, joka on yksi Lontoon kauneimmista asuinalueista. Sen useat rakennukset, jotka sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä tärkeimmistä Atlantin talosta St Albansin kadulla, ovat kaikki tarvittavat tilat talon luokkahuoneista, pc labs, kirjasto, ruokasali ja yliopiston toimistot.

Kensingtonin kampus isännöi myös useita vierailevia opiskelijoita Yhdysvalloista ja muista maista, jotka viettävät lukukauden tai vuoden Lontoossa. Opiskelijat voivat halutessaan elää Yliopisto-rakennuksissa tai valitsemansa off-campus-asunnoissa. Helpon kävelymatkan päässä on Royal Albert Hall, joka on kuuluisa konserteistaan, Royal Academy of Music and Artista, Imperial College of Science and Technologyista, Victoria and Albert -museosta, Luonnonhistoriallisesta museosta, Geologisesta museosta ja monista elokuvateattereista. Hyde Park ja buzzling High Street, jossa on runsaasti kahviloita, ravintoloita, klubeja ja tavarataloja.

District ja Piccadilly maanalaiset yhteydet Richmond tai Kensington ja muualla kaupungissa. Usein rautatieliikenne Victoria-, Paddington- ja Waterloo-asemille yhdistää sinut muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja Eurooppaan. Sekä Heathrow että Gatwickin lentokentät ovat helposti saatavilla.

Sijainnit

 • Kensington

  1 St. Albans Grove, W8 5PN, Kensington

 • Richmond

  Queen's Rd, Richmond TW10 6JP, UK, TW10 6JP, Richmond

Kysymyksiä