Keystone logo
Riga Technical University

Riga Technical University

Riga Technical University

Johdanto

Riga Technical University : Latvian tunnustettu johtaja korkeakoulutuksen globaalilla rintamalla Vuonna 1862 perustettu Riga Technical University (RTU) on vakiintunut yliopisto, jolla on vahva kansainvälinen profiili. Baltian vanhin teknillinen yliopisto RTU vietti viime vuonna 160-vuotisjuhlavuottaan ja on laajentunut yhdeksäksi tiedekunnaksi 61 englanninkielisellä opinto-ohjelmalla, jotka tarjoavat maailmanluokan koulutusta monilla vaativilla ura-aloilla, mukaan lukien tietojenkäsittelytieteet, konetekniikka, elektroniikka. ja materiaalitiede. RTU:lla on 14 000 ilmoittautunutta, mukaan lukien 4 000 kansainvälistä opiskelijaa, jotka edustavat yli 105 eri maata, ja se tarjoaa erittäin monipuolisen yhteisön opiskelijoille, tiedekunnalle ja henkilökunnalle.

RTU:n etu

 • Opiskele RTU:n maailmanluokan tiedekunnan kanssa ja hyödynnä omistautuneita tutkimusmentoreita, jotka toimivat ihmisten, tiedon ja teknologian risteyksessä.
 • Rikkaat oppimiskokemukset, jotka tarjoavat laajan teknisen koulutuksen ja syvän aihealueen tuntemuksen.
 • Kukoistava akateeminen yhteisö, joka on rakennettu dynaamisen kampuskulttuurin ympärille.
 • Muuttuva oppimisympäristö, jota ohjaa sosiaalinen sitoutuminen halu muuttaa maailmaa.
 • Paranna maailmanlaajuista verkostoasi Riiassa, korkean teknologian pesäkaupunki, jossa on pikkukaupungin historiallista charmia.
 • Nopeuta henkilökohtaista kasvua yliopistossa, joka arvostaa omaperäisyyttä, kekseliäisyyttä, rehellisyyttä ja rohkeutta.

Yli 160 vuoden ajan RTU:n ihmiset ovat työntäneet tiedon rajoja ja uskaltaneet unelmoida. Alumnejamme ovat Nobel-palkitut, olympialaiset, presidentit, tieteelliset pioneerit, yrittäjät ja huippututkijat. Paljon on muuttunut vuodesta 1862, mutta näiden vuosien aikana yksi asia on pysynyt samana: RTU-opiskelijat ovat mielikuvituksellisia ja innovatiivisia ja johtavat tietä parempaan tulevaisuuteen. RTU:n opiskelijat ovat valmiita siihen, mitä huominen tarvitsee. Oletko?

Pääsymaksut

Sijainnit

 • Riga

  Ķīpsalas iela,6a, 1048, Riga

  Kysymyksiä