Keystone logo
Rockingham Community College

Rockingham Community College

Rockingham Community College

Johdanto

Halusitpa mennä suoraan työvoimaan, siirtyä nelivuotiseen kouluun tai haluat yksinkertaisesti parantaa taitojasi, jotta etenisi työvoimassa, tiedekunta ja henkilökunta ovat valmiita auttamaan sinua aloittaessasi opintojasi. Muista käydä James-kirjastossa ja Akateemisessa resurssikeskuksessa.

Molemmat tilat ovat käytettävissäsi ja parantavat opetuskokemustasi. Jos sinulla on kysyttävää opinto-ohjelmista, taloudellisesta tuesta, opiskelijaelämästä, uran valinnasta tai koulutustavoitteista, RCC: ssä on joku, joka voi auttaa sinua. Toivon, että nautit kampuksella viettämästäsi ajasta.

Ota aikaa vaellukselle luontopolkuille, kävele tai juokse radalla, pelaa tennistä, nauti hiljaisesta ajasta kampuksellamme, osallistu opiskelijaorganisaatioon tai osallistu urheilutapahtumaan. Kampuksella on monia mahdollisuuksia rentoutua ja pitää hauskaa, kun tarvitset tauon luokkahuoneesta tai laboratoriosta. Toivotan sinulle hyvää kun jatkat urasi. Haastamme sinut saavuttamaan potentiaalisi ja odotamme sinun pitävän meitä korkeissa standardeissa kaikessa, mitä teemme antamaan sinulle ohjeita ja tukea, kun olet täällä.

Sijainnit

  • Wentworth

    Wrenn Memorial Road,215, 27375, Wentworth

    Kysymyksiä