Keystone logo
Rosemont College

Rosemont College

Rosemont College

Johdanto

Rosemont College on yhteisö elinikäisiä oppijoita omistettu akateemista huippuosaamista ja edistämällä iloa harjoittamisesta tiedon. Rosemont College pyrkii kehittämään kaikissa yhteisön jäsenet avointa ja kriittistä mieliä, kyky tehdä perustellun moraalisia päätöksiä, ja vastuuntuntoa palvella toisia globaalissa yhteiskunnassa.

Juuret Katolisuus, Rosemont tyytyväinen kaikkia uskontoja ja ohjaavat periaatteet Cornelia Connelly ja Society of the Holy Child Jesus tarpeisiin ajasta.

Rosemont College arvot:

Luottamus ja kunnioitusta ihmisarvoa jokaisen henkilön; Moninaisuutta sitoutuminen rakentaa kulttuurien yhteisöä; Pysyvyys ja rohkeus edistämisessä oikeuteen myötätuntoisesti; Care maapallon kuin yhteinen kotimme.

Edustusto Rosemont College virtaa kasvatusfilosofian sponsoroivan uskonnollisen seurakunta, joka avattiin Rosemont 1921, Society of the Holy Child Jesus. Tämä filosofia on henkeen ja koulutuksen periaatteet perustaja Society, Cornelia Connelly. Tämä Holy Child koulutus on selkeästi määritelty mutta joustava ihanteellinen, juuret kristilliset arvot ja ilmaisuja, sopusoinnussa oppimismahdollisuuksia, jotta opiskelijat voivat vastata elämän iloa, intoa ja myötätuntoa. Ainoa College maailmanlaajuinen verkosto Holy Child oppilaitosten, Rosemont on maadoitettu Holy Child filosofia, joka kannustaa opiskelijoita täyttämään monimuotoisuus ja muuttuvat luottamus omaan lahjat ja Jumalaan, joka on tehnyt liiton kanssa ihmissuvun.

historia

Rosemont College perustettiin vuonna 1921 Society of the Holy Child Jesus.

Vuodesta toimielimen alkuaikoina läpi hetkellä SHCJ foundress, Cornelia Connelly on ollut kantava voima Rosemont n maksu kasvattaa opiskelijoita "tavata toiveet ikä", joka on ollut olennainen osa kasvun College.

Rosemont sijaitsee 56 hehtaarin historiallisessa asuinalueella Rosemont, Pennsylvania, 11 mailia länteen Philadelphia on esikaupunki pääradan. Kollegiota tunnettu erinomaisesta akateeminen maine ja keskittyminen kehittämiseen henkistä, hengellistä, ja henkistä hyvinvointia kunkin opiskelijan.

Yli vuoden Rosemont on kehittynyt "täyttää toiveet iän," kehittämällä yhtenä college kolme koulua: Opiskelijakirjaston College ja koulujen Graduate ja ammattiopinnot.

  1. toukokuuta, 2008 johtokunnan Rosemont College hyväksyi strateginen suunnitelma, joka korosti ja laajensi akatemian ilmoittautuminen, ohjelmat, ja maine syleilemällä co-koulutus, kumppanuudet, ja verkko-opetusta. Vuonna 2009 College avasi ovensa opintojen tasolla kaikille kiinnostuneille ja päteviä naisia ​​ja miehiä, yhdistäen akatemian kolmen koulun ja laajentamalla College missio olemisen "yhteisö oppijoiden. Samana vuonna, koulujen Graduate ja Professional hyväksyttyjä tarjota täysin verkossa koulutusohjelmissa Lähi valtioiden komission korkeakouluopintojen.

Rosemont rikastuttaa tarjontaansa laajalla yhteistyötä monet sen lähialueiden oppilaitosten kuten Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata University, ja muut. Rosemont on solminut kumppanuuksia kautta artikulaatio sopimuksia Drexel ja Temple yliopistojen tarjota pre-med, kahden asteen ja kunniaa ohjelmia.

The College ulottuu yhteisölle tarjoamalla erilaisia ​​ei-lainaohjelmien ja ainutlaatuinen "Forum" ohjelma miesten ja naisten kaikenikäisille, lisäksi kampuksella taidenäyttelyitä ja kulttuuriohjelmia.

Rosemont on noin 8000 elävä alumni. Niitä löytyy korkeissa asemissa tieteen ja lääketieteen julkaisu, politiikan, elinkeinoelämän, koulutuksen, laki, ja taiteen. Rosemont on johdonmukaisesti paremmuusjärjestykseen US News and World Report, ja on myös nimetty John Templeton säätiön Honor Roll "Character-Building Korkeakoulut" että "College of Distinction." Rosemont on yksi 218 korkeakoulujen nimeltä "The Best Northeastern Korkeakoulut "The Princeton Review. Rosemont tarjoaa naisille ja miehille kaikenikäisille ja taustoja kanssa koulutus- ja hengellinen perusta tarkoituksena on auttaa heitä saavuttamaan mahdollisimman potentiaalia.

Rosemont on sitoutunut valmistelee yksilöiden haasteisiin ajat ja toimimaan vastuullisesti ja tehokkaasti alati muuttuvassa maailmassa.

Faktoja

Perustettu: 1921 Sijainti: Suburban. Yksitoista mailia länteen Philadelphian keskusta Character: Katolinen - Society of the Holy Child Jesus Tyyppi: Yksityinen; liberaali-arts Yhteensä opiskelijamäärien: 1103 Perustutkinto Ilmoittautuminen: 597 Jatko Ilmoittautuminen: 506 Opiskelija opettaja-suhde: 10: 1 Keskimääräinen Luokka Koko: 12 Perustutkinto College Opetus ja maksut 2015-2016 lukuvuonna: $ 31.520 Perustutkinto College Opetus ja maksut 2016-2017 lukuvuonna: $ 18.500 Täysihoito 2015-2016: Basic kahden hengen; sisältää sähköposti- ja Internet-palvelu: $ 13.400 vuodessa Täysihoito 2016-2017: Basic kahden hengen; sisältää sähköposti- ja Internet-palvelu: $ 11.500 vuodessa School of Graduate Studies Opetus 2015-2016 lukuvuoden: $ 640 / credit hour School of ammattiopinnot Opetus 2015-2016 lukuvuoden: $ 540 / credit hour Yleisurheilu Division: NCAA III Miesten urheilu: hiihto, koripallo, lacrosse, golf, jalkapallo ja tennis Naisten urheilu: hiihto, koripallo, lacrosse, jalkapallo, softball, tennis, ja lentopallo Akkreditointi: Rosemont on akkreditoitu Lähi valtioiden komission Korkeakoululakia, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Rosemont

    Rosemont College 1400 Montgomery Avenue, 19010, Rosemont

Kysymyksiä