Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rutgers - The State University of New Jersey

Rutgers - The State University of New Jersey

Rutgers - The State University of New Jersey

Johdanto

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto, kuuluu Amerikan parhaiten arvioituihin, monimuotoisimpiin julkisiin tutkimusyliopistoihin. New Yorkin / New Jerseyn pääkaupunkiseudun vanhin, suurin ja parhaiten arvioitu julkinen yliopisto. Löydät meidät pääpaikoistamme kolmessa New Jersey -kaupungissa, ja jalanjälkemme voi nähdä alueen ympäri. Olemme akateemisen, terveydenhuollon ja tutkimuksen voimalaitos ja mahdollisuuksien yliopisto.

Yliopiston lähetystö

Rutgersilla, New Jerseyn osavaltion yliopistolla, yhtenä kansakunnan johtavista kattavista julkisista tutkimusyliopistoista on kolme tehtävä:

New Jerseyn asukkaiden koulutustarpeiden tarjoaminen perus-, jatko- ja täydennyskoulutusohjelmien kautta;

innovatiivisen tutkimuksen suorittaminen, joka myötävaikuttaa valtion lääketieteelliseen, ympäristölliseen, sosiaaliseen ja kulttuuriseen hyvinvointiin sekä auttaa taloutta ja valtion yrityksiä ja teollisuutta; ja

julkisen palvelun suorittaminen valtion asukkaiden ja sen paikallis-, lääni- ja osavaltion hallitusten tarpeiden tukemiseksi.

Jokainen yliopiston tehtävän osa vahvistaa ja tukee kahta muuta.

New Jerseyn yliopistona Rutgers on omistautunut korkeimman tason vaatimuksia vastaavalle opetukselle, uutta maata rikkovan tutkimuksen suorittamiselle sekä palvelujen, ratkaisujen ja kliinisen hoidon tarjoamiseen, jotka auttavat yksilöitä ja paikallista, kansallista ja globaalia yhteisöissä, joissa he asuvat.

Niin monia vaihtoehtoja ...

Rutgers tarjoaa satoja tutkinto-ohjelmia, paikkoja New Jerseyn alueella ja 71 000 opiskelijaa. Niiden avulla Rutgers tarjoaa jokaiselle jotakin. Ja koska kampuksemme ovat kaiken kokoisia - pieniä, keskikokoisia ja suuria -, voit valita parhaiten sopivan.

Sijainnit

  • New Brunswick

    New Brunswick, Yhdysvallat

    Kysymyksiä