MasterPhDLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
Sami Education Institute Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Sami Education Institute

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Inari, Suomi

Pyynnön kesto

Englanti, Venäjän kieli, Suomalainen

Pyydä vauhtia

Hakemuksen jättämisen määräaika

Aug 2023

Pyydä lukukausimaksuja

Pyydä tutkimusmuotoa

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Lue lisää

Johdanto

Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat ovat myös itse aktiivisesti mukana.

Perusopintojen lisäksi opiskelijat pääsevät hiomaan taitojaan yhteistyökumppaneiden tilaustöissä sekä oppilaitoksen juhlissa ja tapahtumissa.

Kehitysmahdollisuudet ammatissa ovat lähes rajattomat. Opiskelijamme ovat olleet työelämässä oppimassa Pohjois-Lapin lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja tietysti ympäri Suomea. Ravintola-alalle kouluttautuneille on tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia erityisesti pohjoisen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Bachelor in International Culinary Arts Management
    • Écully, Ranska
  • Bachelor in Global Hospitality Management
    • Marbella, Espanja