Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Inari, Suomi
KESTO
KIELET
Englanti, Venäjän kieli, Suomalainen
TAHTI
Pyydä vauhtia
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Aug 2023
LUKUKAUSIMAKSUT
Pyydä lukukausimaksuja
OPISKELUMUOTO
Pyydä tutkimusmuotoa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat ovat myös itse aktiivisesti mukana.
Perusopintojen lisäksi opiskelijat pääsevät hiomaan taitojaan yhteistyökumppaneiden tilaustöissä sekä oppilaitoksen juhlissa ja tapahtumissa.
Kehitysmahdollisuudet ammatissa ovat lähes rajattomat. Opiskelijamme ovat olleet työelämässä oppimassa Pohjois-Lapin lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja tietysti ympäri Suomea. Ravintola-alalle kouluttautuneille on tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia erityisesti pohjoisen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä.