Keystone logo
Sabanci University

Sabanci University

Sabanci University

Johdanto

SU on maailmanluokan tiedekuntansa, globaalisti sijoitetun englanninkielisen koulutuksen ja kohtuuhintaisten lukukausimaksujen verrattuna vastaavasti sijoitettuihin yliopistoihin ympäri maailmaa, SU on paikka opiskella Turkissa. Yliopisto tarjoaa myös vahvoja stipendejä kaikkien kansakuntien ja kaikkien koulutusalojen opiskelijoille, mikä takaa korkealaatuisen ja kaikkien saatavilla olevan koulutuksen. SU tarjoaa kaikki ohjelmat vihreällä kampuksellaan Tuzlassa, Istanbulissa, Turkissa.

Tieteen, teknologian ja sosiaalisten rakenteiden kehittyessä päivä päivältä maailma tarvitsee enemmän päteviä henkilöitä, joilla on tiedot ja taidot, joita tarvitaan uran jatkamiseen kaikkialla maailmassa. Tietoisena tästä kiireellisestä asiasta Sabancı-ryhmä päätti vuonna 1994 perustaa "maailmanyliopiston", jota johtaa Sabancı-säätiö. Sabancı-konsernin kattavimman koulutusalan yhteiskuntavastuuhankkeen, Sabancı-yliopiston siemenet kylvettiin kesällä 1995 hakukonferenssissa. Tällä hetkellä Sabancı University on paras turkkilainen yliopisto THE World University -luokissa ja sijoittuu 500-600-luokassa.

Sabancı Holding on strateginen kohdeyritys, joka keskittyy lisäarvon luomiseen konsernin ekosysteemillä ja asettaa etusijalle korkean suorituskyvyn kulttuurin. Sabancı-konsernin yrityksiä toimii tällä hetkellä 12 maassa. Sabancı-konsernilla on 70 yritystä ja 60 000 työntekijää. Nämä yritykset ovat yhdessä myös vaikuttaneet merkittävästi Turkin talouden kehitykseen. Sabancı Holdingin omat osakkeet sekä sen 11 tytäryhtiön osakkeet noteerataan Borsa Istanbulissa (BIST) ja muodostavat 8,1% Turkin osakemarkkinoiden kokonaismäärästä.

koulutus

Yliopisto tarjoaa monitieteisen koulutuksen kolmella tiedekunnallaan yhdellätoista perustutkinto-ohjelmalla. SU: lla opiskelijoilla on mahdollisuus valita suuret yhtiöt ensimmäisen tai toisen lukuvuoden jälkeen. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden päättää, mitä ohjelmaa opiskellaan yliopistossa, kun ymmärretään paremmin korkea-asteen koulutusta sekä omia akateemisia ja ura-etujaan ja kykyjään.

tutkimus

Sabanci University on yksi Turkin innovatiivisimmista ja tutkimuslähtöisimmistä yliopistoista. Osana filosofiaansa yliopisto pyrkii suuntaamaan tutkimusponnistuksensa ensisijaisesti soveltavaan ja strategiseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on tiedon lisääminen, opetuksen tukeminen ja yhteisön edistymisen edistäminen. Yliopistolla on suuri määrä laboratorioita ja tutkimuskeskuksia, mukaan lukien alueen kehittynein nanoteknologian tutkimus- ja sovelluskeskus. SU: lla on myös korkeimmat tutkimustulot tiedekunnan jäsentä kohti kaikista Turkin yliopistoista.

Uramahdollisuudet

Sabanci University ovat erittäin arvostettuja kaikilla aloilla ja monissa maissa sekä ammatillisesti että korkeakouluissa. 96% valmistuneista löytää työpaikan vuoden kuluessa valmistumisesta. 81% kaikista alumneista jatkaa ammatillista uraa tunnetuissa yrityksissä. Unilever, Accenture, Procter & Gamble, Ford ja Deloitte & Touche ovat yrityksiä, joissa alumnimme jatkoivat työskentelyään.

SU -tutkintotodistus on myös arvokas, jos haluat jatkaa akateemista uraa. Yliopistoja, jotka valmistuneemme valitsivat jatko -oppilaitoksiksi, ovat Carnegie Mellonin yliopisto, Kalifornian yliopisto, Politecnico di Milano, Bostonin yliopisto, Harvardin yliopisto, Brownin yliopisto, Stanfordin yliopisto ja Massachusettsin yliopisto.

Jokaisen SU-opiskelijan on suoritettava pakollinen harjoittelu ennen valmistumista. SU: n urakehitys- ja työtoimisto, joka tarjoaa uraneuvontaa opiskelijoille, tuo myös runsaasti työ- ja harjoittelumahdollisuuksia maailmanlaajuisesti SU-opiskelijoille ja järjestää kampuksella rekrytointitapahtumia tunnettujen yritysten kanssa.

Kampuksen ominaisuudet

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Istanbul

   Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 Tuzla, 34956, Istanbul

   Kysymyksiä