Poikamies soveltavan tieteen elintarvikkeiden ja liikkeenjohdon
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
0551, Irlanti
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Viimeaikaiset huomiota kuluttajien oikeuksiin, tuotevastuu, elintarvikenormien ja Lisääntyvä julkinen kiinnostus terveyden ja ravitsemuksen ovat johtaneet kaupallisiin vaatimukset opiskelijoille, jotka ovat toimivaltaisia alueet Food Studies, Food Science and Technology, elintarvikkeiden turvallisuuden, elintarvikkeiden laatu, Business & hallinta, elintarvikkeiden tuotantomenetelmät ja ravitsemus. B.Appl.Sc Food & Business Management on suunniteltu täyttämään tämän tarpeen tarjoamalla alan moniosaajia suorittaneiden jotka voivat auttaa heitä kilpailuvalmiutta yhä kilpailukykyinen ja globaaleilla markkinoilla. B.Appl.Scis kokopäiväinen oppiarvo ohjelma, joka yhdistää ruuan ja kulinaarisia taitoja, elintarviketeknologia, elintarvikkeiden tuotekehityksen ja sciencewith liikkeenjohdon ja markkinoinnin taas tarjoaa opiskelijoille sijoittamisesta kolmannen vuoden soveltaa taitojaan työpaikalla.
Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on vahva kiinnostus elintarvikkeiden ja tuotekehitys, ravitsemus ja terveys ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään erilaisia yrittäjyyteen liittyvän osaamisen ja liiketoimintaosaamista.
B.Appl.Sc Food and Business Management on 4 vuotta, taso 8, Saavutukset tutkinto kurssi. Vuonna 1 opiskelijat opiskella erilaisia johdanto moduuleja kuten ruoanvalmistus, kulinaarisia taitoja ja tiede, joka koostuu käytännön luokat tukena teoreettinen luentoja. Edelleen Tutkimuskohteita ovat ravitsemus, ruokavalion ja terveyden, rahoitus, markkinointi, Business Managementand ICT.
Vuonna 2 opiskelijat rakentaa perusta tiedon Vuosi 1 ja ryhtyy opiskella alueilla Applied kulinaarisia taitoja, Creative Food suunnittelu, ravitsemus, Food Science, rahoitus, markkinointi ja Business Management.
Vuonna 3 opiskelijat entisestään ruokansa ja liiketoiminnan osaamista alueet Food Product innovointi ja kehitys, ravitsemus ja aistinvaraista arviointia Ruoat, Markkinointi ja New Enterprise Development. Lisäksi Vuosi 3 ohjelma sisältää mahdollisuuden jäsennelty 20 viikkoa sijoittelu kansallisesti tai kansainvälisesti eri elintarviketeollisuus ja ruokaan liittyviä organisaatioita.
Vuonna 4 opiskelijoiden oppimista keskittyy avaintaitoihin liittyvät Food Quality Management, Food Processing Innovation, strateginen johtaminen, Human Resource Management ja tutkimusosaaminen. Opiskelija saavat myös elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua standardin koulutusta HACCP ja BRC periaatteisiin Mitkä ovat ohjelman edellytykseksi International opiskelijoille? • 70% tai enemmän High School Tutkimukset • A Laboratory Science aihe lopullinen High School tutkiminen (yksi fysiikan, kemian, biologian tai vastaava). • Pistemäärä 6.5 Tutkintokoe (http://www.ielts.org/ tietoja IELTS testit) tai vastaava Englanti kieli pisteet (Cambridge tai TOEFL) • täytetty hakemuslomake, joka sisältää henkilökohtaisen lausuman (300 sanaa) • kaksi viittauksia tueksi sovelluksen valintaperusteet täytetty hakemuslomake; tarkastelu lukion tutkimustuloksia; todiste Englanti Kieli Pisteet ja henkilökohtaisen lausuman.
Työpaikat Valmistuttuaan • Food Production & Innovation • New Product Development in Food Industries • Laadunvalvonta • aistinvarainen analyysi • Markkinointi / Sales • Valvonta & Management Elintarviketeollisuus • perustaa oman Ruoka / juoma yritys • Consultancy & Research
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Bachelor of Science in Home Economics and Nutritional Sciences
- Osnabrück, Saksa